D. Misiūno karjeroje – dar vienas posūkis, šįkart link universiteto

Buvęs „Maxima grupės“ generalinis direktorius Dalius Misiūnas pirmadienį pradeda eiti ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto rektoriaus pareigas.

 D.Misiūnas pradėjo eiti ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto rektoriaus pareigas.<br> R.Danisevičiaus nuotr. 
 D.Misiūnas pradėjo eiti ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto rektoriaus pareigas.<br> R.Danisevičiaus nuotr. 
 D.Misiūnas pradėjo eiti ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto rektoriaus pareigas.<br> M.Patašiaus nuotr.
 D.Misiūnas pradėjo eiti ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto rektoriaus pareigas.<br> M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 26, 2019, 9:22 AM, atnaujinta Aug 26, 2019, 9:24 AM

„Esu dėkingas ISM valdybai ir universiteto bendruomenei už parodytą pasitikėjimą bei galimybę ateinančius ketverius metus būti komandos dalimi. Sieksime, kad ISM taptų lankstumo, greičio, inovatyvumo ir atvirumo pavyzdžiu regione – išskirtiniu universitetu, kurio balsas girdimas akademinėje ir verslo bendruomenėje,“ – kiek anksčiau teigė D. Misiūnas.

D. Misiūnas Kauno technologijos universitete baigė bakalauro studijas, vėliau savo žinias gilino Švedijos Lundo universitete, kur įgijo daktaro laipsnį. Jis yra sukaupęs daugiau kaip 10 metų patirtį skirtingose verslo organizacijose – dirbo SWECO, „Ernst&Young“, „Lietuvos energija“, pastaruosius metus vadovavo didžiausiai lietuviško kapitalo įmonei „Maxima grupė“. Jis taip pat buvo Lietuvos aukštojo mokslo tarybos narys, KTU tarybos pirmininkas ir ISM valdybos narys.

Naujojo ISM rektoriaus rinkimai buvo paskelbti 2018 m. rugpjūtį, baigiantis buvusio rektoriaus ir vieno iš universiteto įkūrėjų Alfredo Chmieliausko kadencijai. Nuo 2018 m. spalio universitetui laikinai vadovauja studijų prorektorė Viltė Auruškevičienė.

Šių metų balandžio 9 d. pranešta, kad „Maxima Grupės“ generalinio direktoriaus pareigose D. Misiūną keičia Justas Riauba. J. Riauba išrinktas ir bendrovės valdybos pirmininku.

Kaip teigta, sprendimas dėl „Maxima grupės“ vadovo pasikeitimo priimtas abipusiu susitarimu, išsiskyrus požiūriui su „Vilniaus prekyba“ dėl tolesnio įmonės veiklos plėtojimo klausimų. Sutarta, kad tokiomis aplinkybėmis „Maxima grupės“ vairą turėtų perimti naujas vadovas.

D. Misiūnas „Maxima grupei“ vadovavo nuo 2018 m. vasario mėnesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.