Rado būdą, kuris padės mažosioms įmonėms taupyti ne tik energiją

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai tapo oficialiu Europos išteklių naudojimo efektyvumo žinių centro (EREK) partneriu. EREK yra Europos Komisijos iniciatyva, kurią įgyvendina įvairių ES valstybių organizacijų konsorciumas. Šis centras skirtas padėti Europos įmonėms, ypač mažoms ir vidutinėms, taupyti energijos, medžiagų ir vandens sąnaudas.

 Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai tapo oficialiu Europos išteklių naudojimo efektyvumo žinių centro partneriu.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai tapo oficialiu Europos išteklių naudojimo efektyvumo žinių centro partneriu.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 26, 2019, 5:00 PM

„Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai bei organizacijos nariai supranta, kad efektyvus resursų panaudojimas įmonių veikloje ne tik saugo gamtos išteklius, bet ir padeda konkurencinėje kovoje, naudojant įvairius žiedinės ekonomikos verslo modelius. Tarptautinė įvairių valstybių bei kompanijų patirtis, pavyzdžiai ir metodinė pagalba – nuo šiol nemokamai prieinama ir Lietuvos įmonėms“, – sakė rūmų generalinis direktorius dr. Almantas Danilevičius.

Tapdami EREK iniciatyvos partneriu Vilniaus Rūmai su Lietuvos verslu dalinsis tarptautiniu mastu išbandytais ir veikiančiais įrankiais, metodais, informacija, metodine medžiaga, kaip efektyviai naudoti išteklius ir gauti naudos iš žiedinės ekonomikos verslo modelių, kurie atliekas paverčia turtu.

EREK taip pat remia nacionalines, regionines ir vietos organizacijas visoje Europoje, kurios bendradarbiauja su MVĮ, siekiant pagerinti aplinkosauginį veiksmingumą ir padėtų joms efektyviai naudoti resursus.

Vilniaus rūmai ne tik teiks metodinę pagalbą savo nariams ir kitoms Lietuvos įmonėms, bet ir dalinsis savo narių gerąja praktika su užsienio kompanijomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.