Buvusi IKI komunikacijos vadovė tapo „vipcommunications“ direktore

Nuo penktadienio Berta Čaikauskaitė tampa integruotos komunikacijos agentūros „vipcommunications“ vykdomąja partnere ir pradeda eiti įmonės vadovės pareigas.

 B. Čaikauskaitė ketverius metus vadovavo vieno didžiausio Lietuvoje prekybos tinklo IKI komunikacijai, prieš tai dirbo su „Danske Bank“ Vilniaus maratonas“, Šiaurės miestelio technologijų parku.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 B. Čaikauskaitė ketverius metus vadovavo vieno didžiausio Lietuvoje prekybos tinklo IKI komunikacijai, prieš tai dirbo su „Danske Bank“ Vilniaus maratonas“, Šiaurės miestelio technologijų parku.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 6, 2019, 12:18 PM

„Tikiu, kad mano asmeninė ir profesinė patirtis bei įvairiapusiškai stipri agentūros komanda leis pasiekti didesnės sinergijos klientams ir sustiprinti agentūros pozicijas Lietuvoje bei užsienyje. Esu pasiruošusi naujiems darbams, iš kurių svarbiausi – įmonės prekės ženklo ir strategijos atnaujinimas, įsitraukimas į klientų komandas bei įmonės plėtra“, – pranešime cituojama B. Čaikauskaitė.

B. Čaikauskaitė ketverius metus vadovavo vieno didžiausio Lietuvoje prekybos tinklo IKI komunikacijai, prieš tai dirbo su „Danske Bank“ Vilniaus maratonas“, Šiaurės miestelio technologijų parku. Moteris taip pat daugiau nei devynerius metus dirbo Užsienio reikalų ministerijoje diplomate.

Giedrius Galdikas, iki šiol ėjęs „vipcommunications“ direktoriaus pareigas, pagrindinį dėmesį skirs įmonės klientų strateginiam ir krizių valdymo konsultavimui.

Darius Gudelis, „vipcommunications“ savininkas, atsitraukia nuo aktyvaus agentūros valdymo ir tikisi, kad pokyčiai vadovybėje sustiprins „vipcommunications“ komandą, klientų ratą ir užimamą poziciją Baltijos regiono rinkoje.

„vipcommunications“ yra viena integruotos komunikacijos agentūra Lietuvoje. Pernai jos pajamos siekė 2,8 mln. eurų, o tiesioginės pajamos išaugo iki 1,2 mln. eurų. Šiemet įmonė planuoja pasiekti 3 mln. eurų apyvartą.

Lukas Blekaitis

2019 09 06 11.57 val. L.B.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.