Savaitgalio planai gali apkarsti – Italijoje planuojami skrydžių vadovų streikai

Pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ informuoja apie planuojamus nacionalinius skrydžių vadovų streikus, vykstančius 2019 m. spalio 25 d. Italijoje.

„Wizz Air“ buvo informuota apie planuojamus nacionalinius skrydžių vadovų streikus, vykstančius 2019 m. spalio 25 d. Italijoje. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Wizz Air“ buvo informuota apie planuojamus nacionalinius skrydžių vadovų streikus, vykstančius 2019 m. spalio 25 d. Italijoje. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2019, 2:41 PM

„Dėl šios priežasties aviakompanijos skrydžiai į ar iš Italijos gali būti atidėti ar sutrikdyti rytoj, spalio 25 d., visą dieną“, – rašoma bendrovės išplatintame pranešime. 

Apie bet kurio skrydžio pakeitimus keleiviai bus informuojami SMS žinutėmis ir (arba) el. paštu, tačiau „Wizz Air“ papildomai pataria patikrinti skrydžio būseną oro linijų bendrovės tinklalapyje (https://wizzair.com/lt-lt/informacija-ir-paslaugos/skrydzio-statusas/) arba mobiliojoje programėlėje. 

 „Nors ši situacija nuo bendrovės nepriklauso, „Wizz Air“ atsiprašo dėl galimų nepatogumų. Aviakompanija stengsis kaip įmanoma sumažinti galimus kelionių sutrikimus“, – rašoma pranešime. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.