Sutriko svetainės skrendu.lt veikla

Nuo ketvirtadienio popietės yra sutrikusi bilietų paieškos ir rezervavimo sistemų skrendu.lt, lektuvubilietai.lt ir aero.lv veikla, pranešė sistemų valdytoja įmonė „Baltic Tours Group“.

Anot „Baltic Tours Group“, sutrikimai įvyko dėl informacinių technologijų sprendimų tiekėjo, kuris susidūrė su techniniais serverių veiklos trukdžiais. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Anot „Baltic Tours Group“, sutrikimai įvyko dėl informacinių technologijų sprendimų tiekėjo, kuris susidūrė su techniniais serverių veiklos trukdžiais. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2019, 3:58 PM

Pasak bendrovės atstovės Rasos Levickaitės, jau įsigiję bilietus keleiviai gali būti ramūs.

„Nepatogumų patiria tik tie, kas šiomis dienomis norėtų apsilankyti bilietų pirkimo sistemų svetainėse ir įsigyti naujus bilietus. Perimdami laikinai neveikiančių automatinių sistemų darbą, su klientais bendrauja ir visą informaciją teikia bendrovės darbuotojai telefonu, elektroniniu paštu ir gyvai įmonės biure“, – pranešime teigė R. Levickaitė.

Anot „Baltic Tours Group“, sutrikimai įvyko dėl informacinių technologijų sprendimų tiekėjo, kuris susidūrė su techniniais serverių veiklos trukdžiais. 

Dėl šių trukdžių svetainės skrendu.lt, lektuvubilietai.lt bei aero.lv tapo dalinai nepasiekiamos.

Pirminiais duomenimis, techniniai nesklandumai bus pašalinti iki šeštadienio vakaro.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.