Ukrainos avialinijos retina skrydžių tinklą: yra svarbių žinių ir lietuviams

„Ukrainian International Airlines“ (UIA) pranešė mažinanti skrydžių skaičių ir nuo šių metų lapkričio 16-osios atsisakanti dalies maršrutų.

„Ukrainian International Airlines“ (UIA) pranešė mažinanti skrydžių skaičių ir nuo šių metų lapkričio 16-osios atsisakanti dalies maršrutų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Ukrainian International Airlines“ (UIA) pranešė mažinanti skrydžių skaičių ir nuo šių metų lapkričio 16-osios atsisakanti dalies maršrutų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ukrainos avialinijos<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ukrainos avialinijos<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 25, 2019, 11:28 AM, atnaujinta Oct 25, 2019, 11:29 AM

„Tai lėmė būtinybė optimizuoti oro bendrovės išlaidas ir vėl grįžti į padėtį, kai nepatiriama nuostolių“, – pranešė UIA, skelbia avianews.com.

UIA atšauks skrydžius iš Kijevo į Rygą, Minską, Amaną ir Pekiną. Kompanija sumažins ir kai kurių skrydžių į Europą ir Aziją dažnį – skraidys kartą per dieną. Išimtis – skrydžiai iš Kijevo į Vilnių ir Londoną, šiais maršrutais bus skraidoma dukart per dieną. Po kelis kartus per dieną bus galima iš Kijevo pasiekti Stambulą, Tel Avivą ir Tbilisį.

Iš Kijevo į Bankoką bus skraidinama tik tris kartus per savaitę, o skrydžių į Torontą padaugės – vietoj dviejų kartų per savaitę bus skraidinama trissyk, į Delį – penkis kartus.

Svarbi žinia ir susiruošusiems per Kijevą pasiekti JAV – keisis skrydžio į Niujorką laikas.

UIA kasdien skraidins tarp Kijevo ir Briuselio, Kopenhagos, Stokholmo, Krokuvos ir Madrido.

Avialinijos paretins ir vietinius skrydžius – tarkim, į Chersoną, Zaporožę ir Ivano Frankivską skraidins ne du kartus, o vieną kartą per dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.