Vilniaus AVMI viršininke tapo Virginija Ginevičienė

Vilniaus apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (Vilniaus AVMI) informuoja, kad viršininko pareigas nuo antradienio pradeda eiti Virginija Ginevičienė, laimėjusi VMI prie FM viešai skelbtą konkursą.

Nuo 2018 m. gruodžio 21 d. V. Ginevičienė buvo paskirta laikinai vadovauti Vilniaus AVMI.  <br>D.Umbraso nuotr.
Nuo 2018 m. gruodžio 21 d. V. Ginevičienė buvo paskirta laikinai vadovauti Vilniaus AVMI.  <br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2019, 11:50 AM, atnaujinta Feb 19, 2020, 1:34 PM

Nuo 2018 m. gruodžio 21 d. V. Ginevičienė buvo paskirta laikinai vadovauti Vilniaus AVMI.   

V. Ginevičienė išskiria bendradarbiavimo svarbą su mokesčių mokėtojais, kitomis valstybinėmis institucijomis, savivaldybėmis. „Gerinti ir kelti mokesčių mokėtojų aptarnavimo kokybę, skatinti elektroninių paslaugų naudojimą, deklaracijų teikimą ir mokesčių sumokėjimą laiku, didinti gyventojų pasitikėjimą VMI ir jos teikiamomis e. paslaugomis – išliks pagrindinėmis Vilniaus AVMI darbų kryptimis“, - teigia V. Ginevičienė, pridurdama, kad didelis dėmesys bus skiriamas ir jaunimo švietimui mokesčių pažinimo srityje, kuris pagilintų jų žinias bei formuotų atsakingą ir pilietišką požiūrį į pareigą mokėti mokesčius.   

Svarbiais prioritetiniais siekiais, V. Ginevičienė įvardina ir darbuotojų kompetencijų stiprinimą, VMI vidinės kultūros bei vertybių puoselėjimą, kurie padeda užtikrinti veiklos efektyvumą ir pasiekti užsibrėžtus rezultatus.

Pastaruosius 13 metų Virginija Ginevičienė dirbo Valstybinės mokesčių inspekcijos prie Finansų ministerijos Mokestinių prievolių departamente. Ji yra sukaupusi įvairiapusę patirtį modernizuojant VMI klientų aptarnavimą: diegiant gyventojams ir įmonėms skirtas VMI e. paslaugas, kuriant ir įgyvendinant mokesčių mokėtojų aptarnavimo standartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.