Pristato tris kryptis iš Lietuvos oro uostų – bus paprasčiau pasiekti JAV

Oro bendrovė „Norwegian Air Shuttle“ kitais metais atidarys tris naujas kryptis – iš Palangos oro uosto į Švedijos sostinę Stokholmą bei į Danijos sostinę Kopenhagą, taip pat kryptį iš Kauno oro uosto į Norvegijos sostinę Oslą.

 M.Jaugelavičiaus nuotr.
 M.Jaugelavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 12, 2019, 12:42 PM

Iš Palangos į Stokholmą skrydžiai numatyti ketvirtadieniais ir sekmadieniais, iš Palangos į Kopenhagą – antradieniais ir šeštadieniais, iš Kauno į Oslą – trečiadieniais ir šeštadieniais.

Naujųjų krypčių bilietai jau pardavinėjami.

Prieš porą savaičių oro bendrovė atidarė skrydį tarp Palangos ir Bergeno.

„Matome vis didėjančią paklausą skrydžiams tarp Skandinavijos regiono ir Lietuvos. Rinkdamiesi mūsų siūlomus skrydžius keleiviai iš Lietuvos galės pasiekti labai platų kitų lokacijų tinklą, pavyzdžiui, JAV ar net Tolimųjų Rytų regioną“, – teigė „Norwegian Air Shuttle“ atstovas Magnusas Thome'as Maursundas.

Naujos tiesioginės oro jungtys taip pat leis ir daugeliui Skandinavijos keleivių susipažinti su įspūdingomis Lietuvos pajūrio vietomis bei Kauno miesto istorija, lengviau plėtoti verslo partnerystes.

„Visos trys naujos kryptys bus atidaromos jau kitų metų aviacinio vasaros sezono pradžioje. Susisiekimas su Skandinavijos regionu yra labai svarbus argumentas, kurį girdime iš savo partnerių, dalyvaujančių aktyviose diskusijose dėl naujų krypčių pritraukimo į Lietuvą. Mums ypač svarbu, kad daugiau nei trejus metus trukusios derybos su oro bendrove leido šiandien oficialiai paskelbti apie šias naujas kryptis“, – komentavo Lietuvos oro uostų Aviacinių paslaugų skyriaus vadovas Aurimas Stikliūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.