„Iki“ komunikacijos partneriais pasirinko „Publicum“

Prekybos tinklas „Iki“ šiandien pradeda bendradarbiavimą su konkurso būdu pasirinktais naujais komunikacijos partneriais – lyderiaujančia Lietuvos ryšių su visuomene agentūra „Publicum“.

Prekybos tinklas „Iki“ šiandien pradeda bendradarbiavimą su konkurso būdu pasirinktais naujais komunikacijos partneriais.<br>„Iki“ nuotr.
Prekybos tinklas „Iki“ šiandien pradeda bendradarbiavimą su konkurso būdu pasirinktais naujais komunikacijos partneriais.<br>„Iki“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2019, 2:38 PM

Pasak Indrės Baltrušaitienės, „Iki“ komunikacijos vadovės, „Publicum“ pasirinkimą lėmė jų profesionalumas ir patirtis, strateginis ir šiuolaikiškas agentūros požiūris į komunikaciją bei vertybių atitikimas.

„Iki“ turi ambicingų planų stiprinti savo pozicijas rinkoje – plečiamas ir modernizuojamas parduotuvių tinklas, vystoma internetinė prekyba, didinamos investicijos į darbuotojų kompetencijų kėlimą, todėl itin svarbu turėti profesionalų partnerį, kuris apie tai efektyviai informuotų mūsų pirkėjus, darbuotojus ir partnerius“, – teigė I. Baltrušaitienė.

Tarptautinei „REWE“ grupei priklausantis prekybos tinklas „Iki“ Lietuvoje veikia nuo 1992 metų. Šiuo metu tinklui priklauso 228 „Iki“ ir „Iki Exspress“ parduotuvės, kuriose dirba daugiau kaip 6,5 tūkst. darbuotojų.

„Esame tikri, kad mūsų profesionalios integruotos komunikacijos paslaugos leis auginti „Iki“ komunikacinį pranašumą ir siekti verslo tikslų“, – sakė Ričardas Jarmalavičius, „Publicum“ valdybos pirmininkas.

Lyderiaujanti Lietuvos ryšių su visuomene agentūra „Publicum“ įkurta 2001 metais, šiuo metu joje dirba 20 specialistų.

Tarp didžiausių „Publicum“ klientų – „Samsung“, „Tele2“, „Philip Morris“, „Kesko Senukai“, „Novaturas“, „Neste“, „Bridgestone“, „Danfoss“, „Pieno centras“, „Idex“, kitos Lietuvos bei tarptautinės kompanijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.