Dar viena nauja „Wizz Air“ kryptis iš Vilniaus – į rožinį miestą

„Wizz Air“ praneša, kad pradės skrydžius iš Vilniaus ir Vienos į Jerevaną Armėnijoje. Tiesioginiai skrydžiai iš Vilniaus bus vykdomi į Zvartnoco tarptautinį oro uostą nuo 2020 m. kovo mėnesio ir sujungs Armėnijos sostinę su dviem nuostabiomis Europos sostinėmis. 

Tiesioginiai skrydžiai iš Vilniaus bus vykdomi į Zvartnoco tarptautinį oro uostą nuo 2020 m. kovo mėnesio ir sujungs Armėnijos sostinę su dviem nuostabiomis Europos sostinėmis.  <br> Bendrovės nuotr.
Tiesioginiai skrydžiai iš Vilniaus bus vykdomi į Zvartnoco tarptautinį oro uostą nuo 2020 m. kovo mėnesio ir sujungs Armėnijos sostinę su dviem nuostabiomis Europos sostinėmis.  <br> Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2019, 12:17 PM

Vietas šiam skrydžiui galima rezervuoti jau dabar bendrovės interneto svetainėje arba naudojantis „Wizz Air“ mobiliąja programėle. Bilietų kaina prasideda nuo 24,99 Eur**.

„Džiaugiamės, kad Jerevano krytis prisideda prie vis augančio „Wizz Air“ tinklo. Siūlome apsilankyti viename dinamiškiausių pietų Kaukazo centrų. Rožinis miestas – taip dažnai vadinamas Jerevanas dėl statybai naudojamo akmens spalvos, kuri primena ugningą jaunų žmonių dvasią, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Andras Rado. – Esame tikri, kad mūsų keleiviams patiks „Wizz Air“ žemos kainos ir išskirtinė patirtis šiais naujais maršrutais, jungiančiais Armėnijos sostinę su Vilniumi ir Viena. Laukiame visų norinčių keliauti viename iš jauniausių ir efektyviausių orlaivių Europoje.“

Armėnija – Kaukazo regiono šalis, stebinanti gamtos peizažais, didingais vienuolynais ir kalnais. Sostinė Jerevanas nepalieka abejingų ir kviečia aplankyti Respublikos aikštę, Jerevano laiptų kaskadą, nuo kurios atsiveria miesto panorama, muziejus, aikštes, parkus ir paragauti vietinės virtuvės patiekalų bei gėrimų. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.