„Verslios Lietuvos“ vadovų komandą papildė I. Juozapavičienė ir R. Uždavinytė

Prie Verslumo ir eksporto plėtros agentūros „Versli Lietuva“ vadovų komandos paskutinį šių metų ketvirtį prisijungė dvi naujos vadovės. Nuo šiol Verslumo departamentui vadovauja Inga Juozapavičienė, o Eksporto departamento vadove tapo Rasa Uždavinytė.

„Versli Lietuva“ nuotr.
„Versli Lietuva“ nuotr.
R.Uždavinytė.<br>„Versli Lietuva“ nuotr.
R.Uždavinytė.<br>„Versli Lietuva“ nuotr.
I.Juozapavičienė.<br>„Versli Lietuva“ nuotr.
I.Juozapavičienė.<br>„Versli Lietuva“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 20, 2019, 10:51 AM, atnaujinta Dec 20, 2019, 10:53 AM

Nuolatinio Verslumo departamento vadovo „Versli Lietuva“ neturėjo nuo šių metų liepos mėnesio, kai daugiau nei trejus metus departamentui vadovavęs Gytis Morkūnas perėjo dirbti į didžiausią programinės įrangos kompaniją SAP ir tapo Partnerių tinklo vadovu Baltijos šalyse.

Nuo šiol „Verslios Lietuvos“ Verslumo departamentui vadovauja I. Juozapavičienė, kuri savo karjeros kelyje yra sukaupusi daug teisinio ir vadovaujamo darbo patirties. Pastaruoju metu I. Juozapavičienė vadovavo vienai iš Vyriausybės įstaigų, užėmė tiek tarptautinių, tiek nacionalinių institucijų valdybų bei tarybų narių ir vadovų pozicijas. Naujoji Verslumo departamento vadovė Vilniaus universitete yra įgijusi teisės magistro išsilavinimą, taip pat visai neseniai baigė verslo administravimo magistro studijas (MBA Antreprenerystė) Vilniaus universiteto Verslo mokykloje.

„Verslios Lietuvos“ Eksporto departamentui nuo šiol vadovauja R. Uždavinytė. Šiuose pareigose ji pakeitė daugiau nei dvejus metus departamentui vadovavusį Aivarą Kniežą, kuris nusprendė tęsti karjerą privačiame sektoriuje ir tapo įmonės „Vilpra“ Verslo plėtros vadovu.

„Naujų vadovių patirtys yra labai solidžios, sukauptis žinios – inovatyvios, o jų turimos kompetencijos reikalingos siekiant užtikrinti svarbiausių „Verslios Lietuvos“ departamentų sklandžią veiklą ir verslui teikiamų paslaugų kokybę. Tikimės, kad atsinaujinusi mūsų vadovų komanda padės sėkmingai įgyvendinti mums keliamus verslumo, eksporto skatinimo ir mūsų pačių užsibrėžtus ambicingus tikslus“, – sako Daina Kleponė, „Verslios Lietuvos“ generalinė direktorė.

D. Kleponė pažymi, kad „Versli Lietuva“ per dešimt savo veiklos metų neretai buvo karjeros tramplynu darbuotojams, kurie sukaupę vertingą patirtį kitose organizacijose ir projektuose turi galimybę sugrįžti į kur kas aukštesnes pozicijas nei iki tol ir tokiu būdu tęsti savo darbą vardan Lietuvos ekonominės gerovės. „Lietuvoje trūksta darbuotojų visose srityse, ypač aukštos kompetencijos, galinčių užimti vadovaujančias pareigas, būti komandų lyderiais. Todėl be galo džiugu, kai viešajame sektoriuje dirbantys vadovai investuoja į savo žinias, studijas, siekia tobulėti, taip pat sugrįžta į Lietuvą dirbti viešajame sektoriuje su didžiule motyvacija panaudoti svetur sukauptą vertingą patirtį. Tai yra labai didelė vertybė“, – teigia D. Kleponė.

„Verslioje Lietuvoje“ šiuo metu dirba 89 darbuotojai, iš kurių 22 yra eksporto lyderių programos „Sparnai“ dalyviai. „Verslios Lietuvos“ misija – padėti konkurencingiems verslams kurtis, plėstis Lietuvoje ir eksportuoti teikiant mokymų, konsultacijų ir verslo partnerių paieškos paslaugas, naudojant efektyvią organizacijos struktūrą ir partnerių tinklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.