Izraelis siekia išvengti koronaviruso: neįsileis Kinijoje buvusių keleivių

„Wizz Air“ aviakompanija pranešė savo keleiviams, kad dėl koronaviruso epidemijos Kinijoje, Izraelio valdžios institucijos ėmėsi atitinkamų sveikatos ir saugos veiksmų, siekdamos sumažinti viruso plitimą.

Nuo 2020 m. vasario 3 d. 12 val. (vietos laiku) Izraelio vyriausybė pradėjo įgyvendinti priemones, kuriomis siekia Izraelį išlaikyti nepaliestą koronaviruso.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Nuo 2020 m. vasario 3 d. 12 val. (vietos laiku) Izraelio vyriausybė pradėjo įgyvendinti priemones, kuriomis siekia Izraelį išlaikyti nepaliestą koronaviruso.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2020, 6:58 PM, atnaujinta Feb 3, 2020, 7:09 PM

Nuo 2020 m. vasario 3 d. 12 val. (vietos laiku) Izraelio vyriausybė pradėjo įgyvendinti priemones, kuriomis siekia Izraelį išlaikyti nepaliestą koronaviruso.

Šios priemonės bus galiojančios, kol nebus pranešta kitaip.

Visi keleiviai, kurie lankėsi Kinijoje 14 dienų iki išvykimo dienos į Izraelį, nebus įleidžiami į Izraelį.

Oro linijų bendrovės privalės grąžinti keleivius į kilmės – išvykimo šalį, jei jie atvyk į Izraelį pažeisdami šią numatytą tvarką.

Keleiviai bus apklausiami apie jų ankstesnes keliones atliekant skrydžio registraciją išvykimo oro uoste.

Ši pateikta informacija taip pat bus tikrinama migracijos tarnybos ir išvykimo, ir atvykimo oro uostuose.

Keleiviai, kurie pastebi, kad jiems gali būti pritaikyta ši naujai įsigaliojusi aukščiau aprašoma tvarka ir nusprendžia atšaukti arba pakeisti savo kelionę, kviečiami susisiekti su „Wizz Air“ skambučių centru dėl tolesnės informacijos ir pagalbos.

Svarbu. Keleivių turinčių Izraelio pasą – šios šalies pilietybę, kelionėms tai nepadarys įtakos. Šie keleiviai bus įleidžiami į Izraelį ir iš karto, aki tik atvyks, gaus atitinkamas instrukcijas iš Izraelio valdžios institucijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.