Dėl koronaviruso „airBaltic“ skrydžiuose sumažins vietų skaičių keleiviams

Oro linijų bendrovė „airBaltic“ nusprendė 4 procentais sumažinti keleivinių vietų skaičių nuo kovo 23 d. iki balandžio 5 d. vyksiančiuose skrydžiuose. Kompanija taip pat atšaukė 90 skrydžių, siekdama sumažinti kelionių tarp Rygos ir Milano skaičių.

Bendrovė „airBaltic“ sumažins keleivinių vietų skaičių nuo kovo 23 d. iki balandžio 5 d. vyksiančiuose skrydžiuose.
Bendrovė „airBaltic“ sumažins keleivinių vietų skaičių nuo kovo 23 d. iki balandžio 5 d. vyksiančiuose skrydžiuose.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2020, 10:25 AM, atnaujinta Mar 6, 2020, 11:36 AM

„Kadangi trumpalaikių išankstinių rezervacijų perspektyvos nepagerėjo, imamės iniciatyvos, kad sumažintume savo sąnaudas ir išlaikytume aukštą efektyvumo lygį“, – sako Wolfgangas Reussas, „airBaltic“ tinklo valdymo vyresnysis viceprezidentas.

Su keleiviais, kurie yra užsakę skrydžių bilietus šioms datoms, bus susisiekta individualiai, kad būtų pasiūlytos kelionių alternatyvos. Keleiviams, iki gegužės 31 d. planavusiems keliauti į Milaną, bus siūloma nemokamai pakeisti skrydžio datą arba keliauti į kitas „airBaltic“ aptarnaujamas vietas – Ciurichą, Ženevą, Miuncheną ar Vieną.

Iki kovo 23 dienos „airBaltic“ planuoja tęsti skrydžius iš Rygos į Milaną ir Veroną pagal numatytą tvarkaraštį.

„airBaltic“ skatina keleivius laikytis sveikatos įstaigų rekomendacijų, reguliariai plauti rankas, taip pat laikytis kitų pagrindinių higienos principų.

Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) duomenimis, užkrečiamųjų ligų plitimo pavojus orlaivyje yra labai mažas. Siekdama dar labiau sumažinti riziką, kompanija skatina negaluojančius keliautojus atidėti savo kelionę vėlesniam laikui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.