Tai svarbu keliaujantiems į Izraelį ir Palestiną – įvedama ir nepaprastoji padėtis

Užsienio reikalų ministerija atnaujino rekomendacijas keliaujantiems į Izraelį ir Palestiną.

Izraelio valdžia, siekdama užkirsti kelią koronaviruso plitimui, pradėjo įgyvendinti atsargumo priemones.<br> "AFP/Scanpix" nuotr. 
Izraelio valdžia, siekdama užkirsti kelią koronaviruso plitimui, pradėjo įgyvendinti atsargumo priemones.<br> "AFP/Scanpix" nuotr. 
Nuo kovo 6 dienos Palestinoje 30-iai dienų įvedama nepaprastoji padėtis.<br>„Scanpix“ nuotr.
Nuo kovo 6 dienos Palestinoje 30-iai dienų įvedama nepaprastoji padėtis.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 6, 2020, 2:18 PM

Izraelio valdžia, siekdama užkirsti kelią koronaviruso plitimui, pradėjo įgyvendinti atsargumo priemones.

Į šalį draudžiama atvykti asmenims 14 dienų iki atvykimo dienos buvusiems Kinijoje, Honkonge, Makao, Tailande, Singapūre, Pietų Korėjoje, Japonijoje, Irane, Irake, Sirijoje ir Libane. Šis draudimas netaikomas Izraelio piliečiams ir jų šeimų nariams bei nuolatiniams Izraelio gyventojams.

Nuo kovo 6 dienos į Izraelį iš Austrijos, Ispanijos, Italijos, Prancūzijos, Šveicarijos ir Vokietijos atvykę užsienio piliečiai į šalį įleidžiami tik tuo atveju, jei turi galimybę 14 dienų nuo atvykimo izoliuotis privačiuose namuose.

Jie nebus įleidžiami į šalį, jeigu deklaruos galimybę izoliuotis viešojo apgyvendinimo įstaigose, pavyzdžiui, viešbučiuose. 

Asmenys, atvykstantys iš nurodytų valstybių, Izraelio ambasadai savo rezidavimo valstybėje privalo iš anksto elektroniniu paštu persiųsti užpildytą deklaraciją dėl privalomo 14 dienų namų karantino, nurodant buvimo Izraelyje laiką ir adresą.

Šie apribojimai nėra taikomi užsieniečiams, vykstantiems tranzitu per minėtas valstybes.

Nuo kovo 6 dienos Palestinoje 30-iai dienų įvedama nepaprastoji padėtis – atšaukiami didesni renginiai, uždaromos mokymosi įstaigos, gali būti apsunkintas judėjimas tarp Palestinos miestų, atšaukiamos visos turizmo rezervacijos.

Esantiems šalyje rekomenduojama imtis būtinų atsargumo priemonių, atidžiai sekti vietos institucijų skelbiamas rekomendacijas bei nurodymus ir jų laikytis.

Primename, kad kelionės rekomendaciją konkrečiai valstybei galite pasitikrinti https://keliauk.urm.lt puslapyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.