Niujorke dėl koronaviruso atšauktas dar vienas verslui svarbus renginys

Niujorke dėl koronaviruso atšaukta apskritojo stalo diskusija dėl verslo plėtojimo šio viruso sukeltos epidemijos sąlygomis. Apie tai pranešė „Bloomberg“.

Plintat epidemijai, JAV atšaukiama vis daugiau renginių.<br>„SIPA/Scanpix“ nuotr.
Plintat epidemijai, JAV atšaukiama vis daugiau renginių.<br>„SIPA/Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2020, 2:49 PM

Renginys buvo numatytas kovo 13 dieną, jį organizavo strateginių studijų centras „Council on Foreign Relations“ (CFR). Ši organizacija atšaukė visus renginius, turėjusius vykti įvairiuose JAV miestuose kovo 11–13 dienomis.

Iš viso JAV dėl koronaviruso plitimo buvo atšaukta daugiau nei 50 svarbių renginių, kuriuose bendrai turėjo dalyvauti beveik 1 mln. žmonių.

Niujorko gubernatorius Andrew Cuomo kovo 7 dieną paskelbė nepaprastąją padėtį, užsikrėtusiųjų koronavirusu skaičiui regione šoktelėjus iki 89. Kovo 11-osios rytą jau buvo patvirtinti 173 užsikrėtimo koronavirusu atvejai.

A.Cuomo kovo 10-ąją paskelbė, kad Vestčesterio apygardoje, vienos mylios (1,6 kilometro) spinduliu nuo viruso židiniu tapusio Niu Rošelio miestelio, skelbiama karantino zona.

Šiame rajone nuo kovo 12 iki 25 dienos bus uždarytos visos įstaigos, įskaitant mokyklas. JAV nacionalinės gvardijos nariai aprūpins gyventojus maisto produktais ir pasirūpins dezinfekcija.

Penki Kongreso nariai respublikonai, įskaitant senatorių Tedą Cruzą, nusprendė izoliuotis paaiškėjus, kad vasario mėnesį vykusioje konservatorių konferencijoje jie turėjo kontaktą su koronavirusu užsikrėtusiais asmenimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.