„Tele2“ ir „Bitė“ atnaujina prekybos tinklo veiklą – šalyje atidaromi salonai

Sušvelninus karantino apribojimus verslui mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ atnaujina savo prekybos tinklo veiklą – atidaromi 15 operatoriaus salonų visoje šalyje, rašoma pranešime žiniasklaidai.

 Sušvelninus karantino apribojimus verslui mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ atnaujina savo prekybos tinklo veiklą.<br> Pranešimo autorių nuotr.
 Sušvelninus karantino apribojimus verslui mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ atnaujina savo prekybos tinklo veiklą.<br> Pranešimo autorių nuotr.
„Bitė Lietuva“ taip at atidaro kone visus savo salonus.<br>V.Skaraičio nuotr.
„Bitė Lietuva“ taip at atidaro kone visus savo salonus.<br>V.Skaraičio nuotr.
Sušvelninus karantino apribojimus verslui mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ atnaujina savo prekybos tinklo veiklą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Sušvelninus karantino apribojimus verslui mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ atnaujina savo prekybos tinklo veiklą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 23, 2020, 12:06 PM, atnaujinta Apr 23, 2020, 3:09 PM

„Puikiai suprantame, kad didelei daliai mūsų klientų salonai – ypatingai svarbūs. Reaguodami į klientų poreikius, laikydamiesi naujausių Vyriausybės nutarimų ir griežtų sveikatos apsaugos reikalavimų, atnaujiname salonų veiklą,“ – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

„Tele2“ salonai veikti pradeda jau šiandien. Palaipsniui bus atidaryti ir kiti salonai, pilną veikiančių pardavimo vietų sąrašą ir jų darbo laiką rasite čia.

Operatorius atidarė po 3 salonus Vilniuje (prekybos centruose „Akropolis“ ir „Mandarinas“ bei Sodų g. 22) ir Kaune (prekybos centruose „Akropolis“ ir „Kauno Dokas“ bei Pramonės pr. 29).

Taip pat duris atvėrė po du salonus Klaipėdoje (prekybos centre „Akropolis“ ir H. Manto g. 40), Panevėžyje (prekybos centre „Ryo“ ir Respublikos g. 28) ir Šiauliuose (prekybos centruose „Akropolis“ ir „Saulės miestas“) bei po vieną Pasvalyje (Vilniaus g. 34), Gargžduose (Klaipėdos g. 28) ir Tauragėje (Vytauto g. 66).

Kiekviename salone siekiant užtikrinti klientų ir darbuotojų saugumą bus įrengtos specialios, saugų atstumą užtikrinančios pertvaros.

Salone vienu metu lankytis galės tiek klientų, kiek jame yra laisvų pardavėjų. Tarp darbuotojų bus laikomasi saugaus 2 metrų atstumo. Taip pat dėl saugumo reikalavimų, per dieną bus aptarnaujamas ribotas kiekis klientų.

Operatorius ragina klientus būti supratingais ir pasirūpinti savo ir aplinkinių sveikatos saugumu – vizito salone metu mūvėti vienkartines pirštines ir dėvėti kaukes.

Salonuose bus laikomasi ir kitų saugumo priemonių – dezinfekuojamos patalpos ir dažnai liečiami paviršiai. Salonus patys darbuotojai dezinfekuos dienos metu, po kiekvieno kliento apsilankymo. Taip pat kiekvieną vakarą, užbaigus darbą, dezinfekcinius darbus atliks ir profesionali valymo komanda.

Pradeda dirbti ir „Bitė“

Šalyje sušvelninus karantino sąlygas ir „Bitė Lietuva“ atnaujina savo salonų darbą. Nuo penktadienio 10 val. duris atvers beveik visi – 43 iš 46 – „Bitės“ salonai visoje Lietuvoje.

„Teikiame kritines paslaugas, kurių reikia tiek privatiems, tiek verslo, tiek viešojo sektoriaus klientams. Laikydamiesi visų saugos reikalavimų nuo rytojaus atveriame praktiškai visus „Bitės“ salonus. Net ir sušvelnėjus karantino sąlygoms lankytojų prašome išlikti atsargiems, dėvėti apsaugines kaukes bei dezinfekuoti rankas“, – sako Giedrius Skliutas, „Bite Lietuva“ pardavimų vadovas.

Visuose salonuose, laikantis saugos reikalavimų, bus kontroliuojamas lankytojų skaičius, patalpos ir liečiami paviršiai nuolat dezinfekuojami, darbuotojai dėvės apsaugines priemones, klientai į patalpas taip pat bus įleidžiami su kaukėmis.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.