Dėl pandemijos keičia planus – Lietuvoje atideda „Burger King“ restoranų atidarymą

„Tallink Grupp“ paskelbė, kad atideda pirmųjų Baltijos šalyse „Burger King“ restoranų atidarymą, kuris turėjo vykti Estijoje balandžio viduryje ir gegužės pradžioje, taip siekiant užtikrinti, kad restoranai pradėtų veikti tik tada, kai tai bus saugu darbuotojams ir klientams. Bendrovė taip pat atideda „Burger King“ restoranų atidarymą Lietuvoje ir Latvijoje iki 2020 m. antrosios pusės.

„Tallink Grupp“ įsigijo pasaulinio greitojo maisto tinklo „Burger King“ franšizę Baltijos šalims 2019 m. rudenį.<br> Imago/Scanpix nuotr.
„Tallink Grupp“ įsigijo pasaulinio greitojo maisto tinklo „Burger King“ franšizę Baltijos šalims 2019 m. rudenį.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2020, 10:41 AM, atnaujinta Apr 28, 2020, 10:43 AM

Restoranų statybos ir pasirengimo darbai Estijoje vis dar vyksta, tačiau įmonių grupė nusprendė atidėti atidarymus iki tol, kol bus saugu dirbti ir leisti laisvalaikį viešose erdvėse, o šalyse baigsis ekstremali padėtis.

„Atsižvelgiant į dabartines aplinkybes, kai virusas tarp mūsų vis dar yra ir plinta, atidėti mūsų restoranų atidarymą yra teisingas sprendimas. Su nekantrumu laukėme restoranų atidarymo ir tikėjomės, kad tai įvyks jau labai greitai, tačiau šiuo metu svarbiausia yra visų žmonių sveikata, gerovė ir saugumas,“ – sako „Tallink Grupp“ mažmeninės prekybos vadovė Katre Kõvask.

„Tallink Grupp“ įsigijo pasaulinio greitojo maisto tinklo „Burger King“ franšizę Baltijos šalims 2019 m. rudenį.

Praėjusių metų pabaigoje grupė paskelbė, kad pirmieji „Burger King“ restoranai bus atidaryti šį pavasarį Talino prekybos centruose „Rocca al Mare“ ir „Ülemiste“, o kovo mėnesį buvo paskelbta apie planus atidaryti restoranus istorinėje „Balti jaam“ traukinių stoties laukimo salėje ir prekybos centre „Lasnamäe Centrum“. Grupė visus šiuos restoranus atidaryti planuoja dar 2020 m. pirmąjį pusmetį, jeigu nepaprastoji padėtis Estijoje pasibaigs laiku ir bus galima tai padaryti. Pirmųjų „Burger King“ restoranų atidarymas Lietuvoje ir Latvijoje numatomas 2020 m. antroje pusėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.