R. Kižienė paskirta „Civinity“ vadove ir naujos valdybos pirmininke

Vienos didžiausių Baltijos šalyse būsto ir komercinių pastatų administravimo įmonių grupės „Civinity“ generaline direktore bei valdybos pirmininke paskirta Raimonda Kižienė. „Civinity“ valdybos nariais taip pat tapo nauji bendrovės finansų bei įvaizdžio ir personalo vadovai Gabrielius Morkūnas ir Erika Sirutytė.

R.Kižienė.<br>D.Labučio (ELTA) nuotr.
R.Kižienė.<br>D.Labučio (ELTA) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-28 13:02

Pasak „Civinity“ Stebėtojų tarybos pirmininko Deivido Jackos, naujoje bendrovės valdyboje yra keturi nariai: Raimonda Kižienė, Gabrielius Morkūnas, Erika Sirutytė ir toliau valdybos nario pareigas einantis Giedrius Eidimtas.

Tarptautinė „Civinity“ grupė jungia per dvidešimt gyvenamuosius, komercinius ir valstybinius pastatus aptarnaujančių bei inžinerines sistemas projektuojančių ir gaminančių įmonių. Grupės įmonės aptarnauja beveik 6 mln. kv. m. gyvenamųjų namų skirtingose Baltijos šalių miestuose bei rūpinasi komercinių ir kitos paskirties pastatų priežiūra, įskaitant Rygoje įsikūrusius JAV ambasadą, PC „Akropolis“ ir „Citadelė“ banko būstinę, Vilniaus „NØRDIKA“ prekybos slėnį ir vienintelį Lietuvoje „Hilton“ viešbutį, „Švyturys-Utenos Alus“ gamyklas Klaipėdoje ir Utenoje ir kitus.

2019 m. „Civinity“ konsoliduotos pajamos augo iki beveik 45 milijonų eurų. Grupės EBITDA padidėjo iki 3,1 mln. eurų. Šiais metais pastatų aptarnavimo bendrovės planuose išlaikyti augimą – tikimasi, kad „Civinity“ apyvarta išaugs iki 52,6 mln. eurų, o EBITDA – iki 4 milijonų eurų.

Prie „Civinity“ R. Kižienė prisijungia po vienuolikos metų darbo vienoje stambiausių Lietuvos įmonių grupių „Vilniaus prekyba“ – skirtingais metais ji buvo grupės generalinė direktorė ir valdybos pirmininkė, vadovavo grupei priklausančiam tarptautiniam mažmeninės prekybos vaistinių tinklui „Euroapotheca“, buvo „Akropolis Group“, „Maxima Grupė“ ir kitų „Vilniaus prekyba“ įmonių valdybų narė. R. Kižienė taip pat beveik dešimt metų užėmė vadovaujančias pareigas viename iš dviejų didžiausių bankų Lietuvoje „Swedbank“.

G. Morkūnas iki šiol buvo „Maxima LT“ finansų vadovu ir valdybos nariu, o prieš tai šioje įmonėje ėjo planavimo, analizės ir iždo departamento direktoriaus pareigas. Beveik 10 metų vadovaujančią patirtį finansų sektoriuje turintis G. Morkūnas taip pat ėjo finansų vadovo pareigas Kataro prekybos ir paslaugų įmonių grupėje „Mannai Corporation QPSC“, dirbo finansų analitiku finansinių paslaugų ir IT milžinėje „Western Union“ bei audito projektų vykdytoju vienoje iš „didžiojo ketvirto“ įmonių „KPMG“.

E.Sirutytė darbdavio įvaizdžio ir personalo valdymo srityje dirba daugiau nei 15 metų. Prieš prisijungiant prie „Civinity“ komandos E. Sirutytė ėjo „Euroapotheca“ grupės valdybos narės ir personalo vadovės pareigas, o prieš tai daug metų dirbo didžiausios Baltijos šalyse advokatų kontorų „Ellex“ grupės „Ellex Valiunas“ kontoros personalo vadove bei tarptautinės „Philip Morris International“ grupės bendrovių ir gamyklos Baltijos šalyse personalo paslaugų vadove.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.