Vienas turtingiausių šalies žmonių investuoja į loterijų ir paslaugų startuolius, dirbtinį intelektą

Statybos ir nekilnojamojo turto plėtros grupės „Panevėžio keliai“ akcininkas ir pakuočių bendrovės „Ioco Packaging“ akcininkas ir vadovas Gvidas Drobužas planuoja savo internetinės loterijos organizavimo bendrovės „New Miracle“ plėtrą į užsienį, rašo portalas vz.lt.

 G.Drobužas.<br>D.Krasausko/ panskliautas.lt nuotr.
 G.Drobužas.<br>D.Krasausko/ panskliautas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2020, 8:49 AM

Turtingiausiems šalies žmonėms priskiriamas G.Drobužas prieš mėnesį investavo į startuolį „Discontract“, kuris mobiliąja programėle padeda rasti namų priežiūros paslaugų teikėjus.

Balandžio pabaigoje buvo skelbiama, kad „Discontract“ pritraukė 300 tūkst. eurų investiciją iš „Koinvesticinio fondo“ ir privačių investuotojų.

Naujienų agentūra BNS taip pat anksčiau rašė, kad G.Drobužui priklauso apie 25 proc. „Panevėžio kelių“, kurie tiesiogiai ir netiesiogiai valdo maždaug 30 kelių ir geležinkelių statybos, nekilnojamojo turto plėtros, bendrųjų statybos darbų įmonių, tarp kurių yra ir viena didžiausių šalyje statybos bendrovių Panevėžio statybos trestas, akcijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.