„airBaltic“ netrukus iš Vilniaus skraidins į Londoną, Dubliną ir Dubrovniką

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ pranešė, kad birželio 15 d. ketina pradėti tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Londoną, birželio 16 d. – į Dubliną, liepos 6 d. į Dubrovniką.

 Netrukus kaimynų oro bendrovė iš Vilniaus keleivius skraidins į Londoną.  <br>„AirBaltic“ nuotr.
 Netrukus kaimynų oro bendrovė iš Vilniaus keleivius skraidins į Londoną.  <br>„AirBaltic“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2020, 12:25 PM

„Visi trys nauji maršrutai Lietuvoje turi didelę paklausą. Kol neprasidėjo pandemijos krizė, mes teikėme gerą susisiekimą su visomis trimis Baltijos šalių sostinėmis.

Dabar siekiame sustiprinti savo pozicijas užtikrindami saugias ir patogias keliones visiems savo keleiviams“, – sakė Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.

„Mūsų keleivių, darbuotojų ir visuomenės saugumas bei sveikata yra svarbiausi prioritetai. Įdiegėme griežtas saugumo priemones ir mūsų naujos skrydžių operacijos atitinka valdžios institucijų pateiktas rekomendacijas.

Visiems „airBaltic“ orlaivio keleiviams tiekiamas nemokamas rinkinys, kurį sudaro apsauginė veido kaukė ir dezinfekavimo servetėlės​​“, – pridūrė M.Gaussas.

„airBaltic“ glaudžiai bendradarbiauja su valdžios institucijomis, kad stebėtų situaciją, o atsiradus poreikiui lanksčiai koreguoja skrydžių tvarkaraštį.

Keleiviams primygtinai siūloma prieš keliaujant pasitikrinti kelionių reglamentus ir oro uostų apribojimus oficialiose interneto svetainėse arba vietinėse ambasadose.

Reglamentai greitai keičiasi ir skiriasi kiekvienoje šalyje, todėl visada įsitikinkite, jog turite naujausią informaciją, kad kelionė vyktų sklandžiai.

Šiuo metu „airBaltic“ kasdien vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Rygą, Taliną ir Oslą. Nuo birželio 8 d. „airBaltic“ taip pat atnaujins skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą, birželio 9 d. – į Paryžių, o nuo birželio 11 d. ir į Berlyną. Be to, „airBaltic“ siūlo įvairius tiesioginius skrydžius iš Rygos ir Talino.

Pilną skrydžių tvarkaraštį ir bilietus galima rasti „airBaltic“ interneto svetainėje. Be to, laikinai galima pasinaudoti papildomu pasiūlymų visoms naujoms skydžių rezervacijoms, atliktoms iki 2020 m. birželio 30 dienos. Keleiviai gali nemokamai rezervacijas pakeisti į naują datą. Galimas tik vienas pakeitimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.