Kruizu medikams „Nemuno turas“ pradės laivybos sezoną

Sekmadienį pramoginės laivybos bendrovė „Nemuno turas“ pradeda septintąjį sezoną. Šiemet pirmieji pramoginiame vandens ture Kaunas-Birštonas-Kaunas dalyvaus Kauno klinikinės ligoninės medikai.

Bendrovės nuotr.
Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-06 09:18, atnaujinta 2020-06-06 09:24

„Tai – mūsų dovana tiems, kurie stovėjo priešakinėje kovos su COVID-19 linijoje ir tebestovi, atslūgstant šiai pandemijai, – sakė MB „Nemuno turas“ vadovas Mindaugas Žiedelis. – Šie medikai laive yra tikras garantas, kad atverti naują sezoną, švelnėjant karantinui, mūsų laive yra saugu. Kauno klinikinėje ligoninėje iki šiol nesusirgo nė vienas infektologas, dirbęs su koronaviruso infekcija“.

Vadovo teigimu, laivas dezinfekuotas, pritaikytas išlaikyti 1 metro atstumus tarp keleivių. Jame įgyvendinti visi privalomi higieniniai reikalavimai karantino sąlygoms.

Kruizai Kaunas-Birštonas-Kaunas šį sezoną vyks kiekvieną sekmadienį ir švenčių dienomis.

Pirkdami bilietus, keleiviai galės pasirinkti plaukimo maršrutą iš Kauno į Birštoną (grįžimas į Kauną – užsakytu autobusu) arba iš Birštono į Kauną (Birštoną pasiekus užsakytu autobusu). Į bilieto kainą įskaičiuota kelionė laivu, ekskursija Birštone, pervežimas autobusu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.