Šiauliečių „Transimeksa“ įsigijo įmonę Vokietijoje

Šiaulių transporto ir logistikos paslaugų bendrovė „Transimeksa“ už neskelbiamą sumą įsigijo įmonę Vokietijoje. „Frolich“ lietuvių įmonei užtikrins geografinę ir paslaugų paketo plėtrą, rašo „Verslo žinios“.

Bendrovės vadovo ir akcininko D.Vyšniausko teigimu, įmonė plėtros Vokietijoje galimybių žvalgėsi kelerius metus.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Bendrovės vadovo ir akcininko D.Vyšniausko teigimu, įmonė plėtros Vokietijoje galimybių žvalgėsi kelerius metus.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-09-10 08:31

Vienos šeimos iki šiol valdyta „Frolich Internationale Transporte“ „Transimeksos“ grupės dalimi tapo nuo rugsėjo. Bendrovės vadovo ir akcininko Dariaus Vyšniausko teigimu, įmonė plėtros Vokietijoje galimybių žvalgėsi kelerius metus: „Tai susiję ir su geografine plėtra, ir noru būti arčiau klientų, ir su Mobilumo paketu. Dairėmės maždaug trejus metus, keli bandymai nepavyko, nors buvome pažengę nemažai. O dabar pavyko.“

60 vilkikų ir 80 puspriekabių parką valdanti „Frolich“ pastarąjį dešimtmetį daugiausia dėmesio skyrė intermodalinių pervežimų verslui. Įmonė valdo traukinio jungtį tarp Vokietijos Kaselio ir Italijos Veronos miestų, kuria gabena puspriekabes, taip pat – logistikos terminalą Hessisch Lictenau mieste. „Frolich Internationale Transporte“ taip pat užsiima pilnų ir dalinių krovinių pervežimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.