Dėl karantino Raseinių r. „Omniva“ keičia siuntų pristatymo tvarką

Dėl Raseinių rajone skelbiamo lokalaus dviejų savaičių karantino didžiausią paštomatų tinklą Lietuvoje valdanti bendrovė „Omniva LT“ laikinai keičia siuntų pristatymo tvarką vietovėje.

Kurjerinės siuntos, skirtos į Raseinių rajoną, ir toliau bus pristatomos nurodytu adresu, jei to pageidaus klientas.<br>Įmonės nuotr.
Kurjerinės siuntos, skirtos į Raseinių rajoną, ir toliau bus pristatomos nurodytu adresu, jei to pageidaus klientas.<br>Įmonės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2020, 4:54 PM, atnaujinta Oct 8, 2020, 4:56 PM

Nuo penktadienio, spalio 9 d., bendrovė laikinai stabdo kurjerinių siuntų pristatymo paslaugą privatiems klientams Raseinių mieste. Visos privačių klientų kurjerinės siuntos, kurios turi būti pristatytos konkrečiu adresu Raseinių mieste, bus nukreiptos į artimiausią nurodytam adresui laisvą paštomatą be išankstinio perspėjimo.

O kurjerinės siuntos, skirtos į Raseinių rajoną, ir toliau bus pristatomos nurodytu adresu, jei to pageidaus klientas.

Siekdama užtikrinti kuo saugesnį siuntų pristatymą, bendrovė, atsižvelgdama į klientų galimybes atsiimti siuntą paštomate, rekomenduos siuntas peradresuoti į paštomatą (gavus kliento sutikimą).

Visos siuntos, kurios turėjo būti pristatytos į paštomatus, ir toliau bus pristatomos į nurodytą arba artimiausią laisvą paštomatą. Jeigu klientas dėl karantino sąlygų negalės atsiimti siuntos iš paštomato ar dėl kitų priežasčių neturės galimybių nuvykti iki paštomato, bendrovė kvies jį užpildyti internetinę užklausą, esančią „Omniva LT“ tinklalapyje. Individualiai bus sprendžiama situacija, kad visos siuntos pasiektų klientus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.