Skrydžius „į niekur“ atšaukė – dabar siūlo kitokias keliones „į niekur“

Singapūre du kruiziniai laivai lapkritį ims plukdyti keleivius „į niekur“. Tokios kelionės truks nuo dviejų iki keturių dienų. Tokias pramogas verslininkai siūlo tiems, kurie sunkiai tveria savam kailyje dėl pandemijos apribojus galimybes keliauti.

Keleiviams prieš patenkant į laivą turės būti atlikta medicininė patikra, kuri parodys, ar žmogus neužsikrėtęs koronavirusu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Keleiviams prieš patenkant į laivą turės būti atlikta medicininė patikra, kuri parodys, ar žmogus neužsikrėtęs koronavirusu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2020, 5:34 PM

Laivai plauks į atvirą jūrą ir atgal. Keleivių juose galės būti ne daugiau nei 50 proc. įprasto skaičiaus. Be kita ko, tokia pramoga galės mėgautis tik Singapūro gyventojai, rašo cnn.com.

Keleiviams prieš patenkant į laivą turės būti atlikta medicininė patikra, kuri parodys, ar žmogus neužsikrėtęs koronavirusu, o jau pačiame laive – privalomai dėvėti kaukes ir laikytis bent metro atstumo vienas nuo kito.

Priminsime, kad to paties Singapūro oro linijų bendrovė „Singapore Airlines“ pasiūlė keliones lėktuvais „į niekur“. Tačiau neseniai paskelbė, jog tokio sumanymo atsisako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.