„airBaltic“ paskelbė vasaros tvarkaraštį – iš Vilniaus numatė 11 krypčių

Oro linijų bendrovė „airBaltic“ paskelbė ateinančio vasaros sezono skrydžių tvarkaraštį, įsigaliojantį nuo kovo 28 dienos. Kompanija iš Vilniaus planuoja vykdyti skrydžius 11 krypčių ir pristatyti penkias naujas kelionių kryptis iš Rygos Latvijoje.

Kompanija iš Vilniaus planuoja vykdyti skrydžius 11 krypčių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kompanija iš Vilniaus planuoja vykdyti skrydžius 11 krypčių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2020, 2:40 PM

2021 m. „airBaltic“ keleiviams planuoja siūlyti tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą Nyderlanduose, Berlyną, Miuncheną Vokietijoje, Paryžių Prancūzijoje, Dubliną Airijoje, Dubrovniką Kroatijoje, Kijevą Ukrainoje, Londoną Jungtinėje Karalystėje, Oslą Norvegijoje ir Taliną Estijoje, taip pat susisiekimą per Rygą.

Kompanija planuoja pristatyti naujas kryptis iš Rygos į Mančesterį (Jungtinė Karalystė), Jekaterinburgą (Rusija), Jerevaną (Armėnija), o taip pat Bergeną ir Trondheimą (Norvegija).

Keleiviams primygtinai siūloma prieš keliaujant pasitikrinti kelionių reglamentus ir oro uostų apribojimus oficialiose interneto svetainėse ar vietinėse ambasadose. Reglamentai greitai keičiasi ir skiriasi kiekvienoje šalyje, todėl norint, kad kelionės vyktų sklandžiai, kviečiama visada įsitikinti, kad turima informacija – naujausia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.