„Telia“ pasirinko naujus žiniasklaidos planavimo partnerius

Baigėsi vienas didžiausių praėjusių metų žiniasklaidos planavimo konkursų Lietuvoje – IT ir telekomunikacijų bendrovės „Telia“ skelbtą žiniasklaidos planavimo konkursą laimėjo agentūra „Arena Media“. Prieš tai bendrovė dvejus metus dirbo su „Inspired UM“.

Tarptautinei „Telia Company“ įmonių grupei priklausanti „Telia Lietuva“ iš vienų rankų teikia telekomunikacijų, IT ir TV paslaugas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Tarptautinei „Telia Company“ įmonių grupei priklausanti „Telia Lietuva“ iš vienų rankų teikia telekomunikacijų, IT ir TV paslaugas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2021, 12:01 PM

„Didžiuojamės, kad „Telia“ pasirinko mus dėl mūsų komandos stiprumo ir idėjų. Tai mums ypač svarbu, nes „Telia“ kelia itin aukštus reikalavimus sau ir savo partneriams. Esame pasirengę efektyviam darbui, įgyvendinant naujus ir integruotus komunikacijos sprendimus“, – teigia „Arena Media“ direktorius Rokas Babravičius.

„Arena Media“ – viena sparčiausiai augančių žiniasklaidos planavimo agentūrų Lietuvoje.

2017-2019 m. agentūros pajamos padidėjo 54 proc. iki 8,49 mln. eurų.

Tarp didžiausių „Arena Media“ klientų – „Kesko Senukai“, „Camelia“, „Škoda“, „Bigbank“ ir kitos Lietuvos bei tarptautinės kompanijos.

Tarptautinei „Telia Company“ įmonių grupei priklausanti „Telia Lietuva“ iš vienų rankų teikia telekomunikacijų, IT ir TV paslaugas.

Bendrovė valdo didžiausios aprėpties ir geriausių greitaveikų tinklus Lietuvoje ir kasmet šalyje investuoja apie 50 mln. eurų.

Praėjusiais metais „Telia“ pirmoji Lietuvoje įjungė naujos kartos 5G mobilųjį ryšį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.