Lėktuvai kils dažniau – „Novaturas“ dukart dažniau skraidins į Egiptą

Didžiausia kelionių organizatorė Baltijos šalyse bendrovė „Novaturas“ nuo kovo dvigubina savaitinių skrydžių iš Vilniaus ir Talino į Egiptą skaičių. 

Vasario viduryje pradėjus skraidinti į Egipto kurortus vyko po du skrydžius per savaitę, o nuo šiol.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Vasario viduryje pradėjus skraidinti į Egipto kurortus vyko po du skrydžius per savaitę, o nuo šiol.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2021, 11:11 AM

Vasario viduryje pradėjus skraidinti į Egipto kurortus vyko po du skrydžius per savaitę, o nuo šiol – keturi, per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė įmonė.

„Įvertinę paklausą, kovo mėnesį pridėjome papildomas skrydžių grandines į Egipto kurortus iš Vilniaus ir Talino. Veiklos apimčių didinimas po priverstinio veiklos nevykdymo nuteikia optimistiškai dėl įsibėgėjančio atostogų sezono“, – pranešime sakė „Novaturo“ grupės vadovė Audronė Keinytė.

Vasario 13 dieną, po beveik metų pertraukos, „Novaturas“ atnaujino skrydžius iš Talino į Šarm aš Šeichą, o vasario 20 dieną – iš Vilniaus į Hurgadą. 

2019-2020 metų žiemos atostogų sezonu į Egipto kurortus buvo išvykę 39,4 tūkst. žmonų, Egiptas sudarė 68 proc. visos „Novaturo“ žiemos atostogų programos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.