Kauno senamiestyje užsidaro miestiečių mylimas knygynas

Kaune užsidaro veikti miestiečių pamėgtas knygynas „Humanitas“. Tokia informacija sklinda tarp knygų mylėtojų internete. 

Kaune nebeliks vieno knygynų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Kaune nebeliks vieno knygynų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2021, 12:01 PM

„Puikus knygynas Gaila...ypač didelis pasirinkimas labai gerų knygų anglų kalba“, – feisbuke rašė vienas vartotojų. Kitas pridūrė, kad kaip sykis čia neseniai pirko knygą.

Buvo tokių, kurie prisiminė, kaip į šį knygyną užsukdavo po paskaitų.

„Tai buvo mano mylimiausias knygynas su šauniomis pardavėjomis. Jauki aplinka ir knygų kvapas. Ko nepajusi komerciniuose knygynuose“, – po informacija apie užsidarantį „Humanitą“ įspūdžiais dalijosi kitas socialinio tinklo vartotojas.

„Kaip gaila. Vienintelis paskutinis padorus knygynas su puikiausiu pasirinkimu. Ir tikrai įdomu, kur dabar reikės ieškoti retesnių, mažiau populiarių knygų, kad ir Lietuvių prozininkų ar poetų, nes kuomet ieškojau prieš metus, „Humanitas“ buvo vienintelis knygynas, kuris jas turėjo“, – rašė dar vienas feisbuko vartotojas.

Vis dėlto kiti žmonės siūlė dėl Kaune užsidarančio knygyno nekelti drabų – ne bėda norimą literatūrą pirkti internetu, kad ir iš to paties „Humanito“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.