„Ryanair“ vadovas nuteikė iš anksto – kitąmet skrydžiai gerokai brangs

Mažų sąnaudų skrydžių bendrovės „Ryanair“ vadovas Michaelas O'Leary įspėjo keliautojus ruoštis žymiam kainų augimui. Anot jo, kitąmet to reikėtų laukti, nes atsigauna poreikis skrydžiams.

M.O'Leary.<br>P.Mantauto nuotr.
M.O'Leary.<br>P.Mantauto nuotr.
Pati „Ryanair“ dėl pandemijos taip pat buvo priversta sumažinti skrydžių trumpais atstumais skaičių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Pati „Ryanair“ dėl pandemijos taip pat buvo priversta sumažinti skrydžių trumpais atstumais skaičių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 14, 2021, 10:23 PM

Duodamas interviu britų laikraščiui „The Sunday Times“ tarp priežasčių, dėl kol brangs kelionės, jis minėjo mažesnį skrydžių skaičių, infliaciją ir didesnius aplinkosaugos mokesčius.

„Manau, kitais metais Europoje bus dramatiškas atostogų turizmo atsigavimas, – kalbėjo skrydžių bendrovės vadovas. – O priežastis, dėl kurios manau, kad kainos bus gerokai didesnės – menkesni oro bendrovių pajėgumai“.

Pati „Ryanair“ dėl pandemijos taip pat buvo priversta sumažinti skrydžių trumpais atstumais skaičių, rašo bbc.com.

„Išbraukite „Thomas Cook“ (6 mln. vietų), „Flybe“ (8 mln. vietų), „Norwegian“ (kone 24 mln. vietų)... „Alitalia“ sumažino skrydžius 40 proc.“ , – skaičiavo M.O'Leary.

Bendrai, jo teigimu, 2022-aisiais Europoje bus apie 20 proc. mažiau pajėgumų keleivius skraidinti trumpais atstumais, o paklausa bus didelė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.