„Maxima“ skelbia apie pokyčius nuo spalio 1 d.: sumažėjus srautams pastebėta ir nauja tendencija

Nuo spalio 1 d. įsigaliojo Vyriausybės reikalavimas dėvėti kaukes uždarose patalpose. Tai reiškia, kad net atėję į parduotuvę, kurioje būtinas galimybių pasas ar kitas jam prilyginamas dokumentas, pirkėjai privalo dėvėti veido kaukes.

Net atėję į parduotuvę, kurioje būtinas galimybių pasas ar kitas jam prilyginamas dokumentas, pirkėjai privalo dėvėti veido kaukes.<br> A.Srėbalienės nuotr.
Net atėję į parduotuvę, kurioje būtinas galimybių pasas ar kitas jam prilyginamas dokumentas, pirkėjai privalo dėvėti veido kaukes.<br> A.Srėbalienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 1, 2021, 9:35 AM

Tačiau, kaip teigia prekybos tinklo „Maxima“ atstovai, vėl grįžęs reikalavimas dėvėti kaukes ir didelėse parduotuvėse beveik nieko nepakeis.

„Nuo rugsėjo 13 dienos, kai 75-iose mūsų parduotuvėse visoje Lietuvoje įleidžiami tik pirkėjai su galimybių pasu, jų srautai sumažėjo, tačiau pastebėjome kitą tendenciją. Absoliuti dauguma pirkėjų ateidavo apsipirkti tvarkingai dėvėdami veido kaukes. Kitaip tariant, net ir nebelikus reikalavimo jas dėvėti, pirkėjai toliau elgėsi atsakingai, saugodami save ir kitus“, – sakė Ernesta Dapkienė, „Maximos“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė.

Tuo metu dar daugiau nei 170 „Maximos“ parduotuvių kaukės ir iki šiol buvo privalomos, tad jose nuo spalio 1 d. bendroji tvarka taip pat nepasikeitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.