Startuoja „Pigu“ e. prekybos mokymai „Learning Fridays“

E. prekybos platforma „Pigu“ pradeda mokymų ciklą, skirtą visiems, besidomintiems e. prekybos galimybėmis. Pirmasis „Learning Fridays“ seminaras vyks jau šį penktadienį (spalio 22 d.) internetu, dalyvavimas nemokamas. Seminaras supažindins su e. prekybos pagrindais, jo metu bus apžvelgtos tokios temos: pirkėjų lūkesčiai, SEO ir logistikos įtaka sėkmingiems pardavimams, asortimento reikšmė, reikalavimai prekių pateikimui ir kt.

 R.Žilėnas.<br>Pigu.lt nuotr.
 R.Žilėnas.<br>Pigu.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-10-18 14:58

„Learning Fridays“ – tai platesnės mokymų programos „Sellers Academy“ („Pardavėjų akademija“) dalis. Ši akademija orientuota į sėkmingą prekybą internete. „Sellers Academy“ skirta pardavėjams, kurie jau prekiauja „Pigu“ prekybos platformoje. Čia jie jau turi daugybę naudingos informacijos – praktinius patarimus verslo pradžiai, plėtrai į kitas rinkas, video mokymus, seminarus ir t.t. Programa nuolat pildoma. Didžioji mokymų dalis yra prieinama tik registruotiems „Pigu.lt“ pardavėjams, kita dalis – „Learning Fridays“ – visiems norintiems.

„Rinkoje matome didžiulį susidomėjimą e. prekyba. Prekiauti pradeda tie, kas dar to nedarė, o kas jau prekiavo, žvalgosi į kaimynines rinkas, ieško būdų kaip efektyvinti pardavimus. Bendraudami su verslais, kurie domisi galimybe prekiauti „Pigu“ e. prekybos platformoje, matome, kad jų lygis yra labai skirtingas. Vieniems reikia patarimų – kaip nufotografuoti ar aprašyti prekes, o kitiems – kaip efektyviau parduoti naujose rinkose. Matome, kad yra didžiulis poreikis šviesti ir dalintis žiniomis, kurių „Pigu“ sukaupė per 14 veiklos metų, iš kurių paskutinius pora veikiame ir kaip e. prekybos platforma (marketplace), o ne tik e. parduotuvė. Tad, tikrai turime kuo pasidalinti“, – sako Raimondas Žilėnas, „PHH Group“ e. prekybos platformos vadovas.

Pasak R. Žilėno, šiandien „Pigu“ kiekvienam prie e. platformos prisijungiančiam pardavėjui skiria po asmeninį vadybininką, kuris lydi visos pardavimų kelionės metu – nuo starto platformoje iki sėkmingos prekybos, tačiau norime pasiekti tokį lygį, kad pardavėjai galėtų sėkmingai prekiauti be mūsų įsikišimo, rastų visą reikalingą informaciją ir pagalbą labai paprastai. Todėl kilo poreikis koncentruotai pateikti svarbiausią informaciją ne tik apie tai, kaip naudotis „Pigu.lt“ prekybos platforma, bet apskritai gilinti žinias ir plėsti supratimą apie e. komerciją.

„Vadovaujamės filosofija, kad pardavėjų sėkmė yra mūsų sėkmė, todėl investuojame į visus įrankius, įgalinančius pardavėjų tobulėjimą. E. prekyba pasižymi sparčiu progresu, pardavimų platformos technologijos ir e. prekybos tendencijos nuolat kinta. Siekiame, kad „Pardavėjų akademija“ taptų resursu, kuris besidomintiems e. prekyba leistų orientuotis pokyčiuose ir padėtų pamatus sėkmei“, – sako R. Žilėnas ir kviečia į pirmąjį nemokamą seminarą, kuris supažindins su e. prekybos pagrindais. Registruotis į seminarą čia.

„Pigu.lt“ priklauso didžiausiai Baltijos šalyse e. prekybos bendrovei „PHH Group“. Ji buvo suformuota „Pigu.lt“ susijungus su Suomijos prekybos milžine „Hobby Hall“. „PHH Group“ valdo e. parduotuves ir prekybos platformas Suomijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Grupės valdomose e. prekybos platformose prekiauja daugiau nei 4 tūkst. pardavėjų, asortimentą sudaro daugiau nei 2 mln. prekių. Lankytojų skaičius per metus siekia apie 145 milijonus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.