700 parduotuvių ir paslaugų vietų ruošia nuolaidas – po dvejų metų grįžta „Jamam“

Didžiausia šalyje mažmeninės prekybos akcija „Jamam“ po dvejų metų pertraukos grįžta į prekybos ir pramogų centrus „Akropolis“. Lapkričio 19-21 dienomis pirkėjai galės rinktis prekes ir paslaugas su specialiais pasiūlymais ir nuolaidomis iki 50 proc. iš maždaug 700 parduotuvių ir paslaugų teikimo vietų.

Nuolaidos bus taikomos aprangai, avalynei, kosmetikai, grožio, žaislams ir kitoms prekėms.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Nuolaidos bus taikomos aprangai, avalynei, kosmetikai, grožio, žaislams ir kitoms prekėms.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2021, 10:48 AM, atnaujinta Nov 16, 2021, 10:51 AM

Nuolaidos bus taikomos aprangai, avalynei, kosmetikai, grožio, žaislams ir kitoms prekėms. Didžiųjų nuolaidų dienų metu „Maximoje“ daugeliui pramoninių prekių bus taikoma iki 40 proc. nuolaidos.

Visa informacija apie tai kur ir kokios nuolaidos bus taikomos artimiausiu metu bus paskelbta akropolis.lt interneto svetainėje.

Paskutinį kartą „Jamam“ nuolaidų dienos buvo rengtos 2019 metų rudenį. Dėl pandemijos jos buvo atšauktos tris kartus – 2020 m. gegužę ir lapkritį bei šių metų gegužę.

„Jamam“ metu Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ bus sustiprinta apsauga – prie įėjimų galimybių pasus ar jiems prilygstančius dokumentus tikrins didesnis būrys apsaugos darbuotojų. „Akropolių“ lankytojams, neturintiems respiratorių ar medicininių veido kaukių, pastarosios bus dalinamos nemokamai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.