„Ermitažas“ Vilniuje pirkėjams atveria jubiliejines duris – dešimtoji tinklo ir antroji parduotuvė sostinėje

Pirmoji „Ermitažo“ parduotuvė, skaičiuojanti 16-tus metus, duris atvėrė PC Akropolis ir išsiplėtė į tinklą visoje Lietuvoje.

Naujosios parduotuvės vieta pasirinkta dėl patogios lokacijos, automobilių judėjimo krypties bei patogaus privažiavimo.
Naujosios parduotuvės vieta pasirinkta dėl patogios lokacijos, automobilių judėjimo krypties bei patogaus privažiavimo.
Rinkodaros ir pardavimų skatinimo skyriaus direktorė Ieva Vasiliauskienė.
Rinkodaros ir pardavimų skatinimo skyriaus direktorė Ieva Vasiliauskienė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 14, 2021, 5:42 PM

Greta vakarinio aplinkkelio ties Pašilaičių mikrorajonu gruodžio 16 dieną, duris atveria antroji Vilniuje statybų ir pramoninių prekių parduotuvė „Ermitažas“.

Naujosios parduotuvės vieta pasirinkta dėl patogios lokacijos, automobilių judėjimo krypties bei patogaus privažiavimo.

Įmonės tikslas – maksimaliai patenkinti pirkėjų patogumo poreikį, todėl lokacijos pasirinkimui skirta daug dėmesio.

„Stebėdami plėtrą, nuosavų namų augimo tempus, pastebime, jog poreikis statybos, remonto, namų apyvokos ir sodininkystės prekėms stipriai auga. Matome, kad pirkėjams svarbu ne tik asortimentas, bet ir parduotuvės vieta, susisiekimo patogumas, todėl dešimtosios „Ermitažo“ parduotuvės atidarymas greta besiplečiančių nuosavų namų rajonų yra apgalvotas įmonės plėtros žingsnis“, – teigia „Ermitažo“ generalinis direktorius Povilas Šulys.

Parduotuvėje įsikurs prekybos salė bei įvažiuoji – perki zona, skirta automobiliu įvažiuoti į specialią prekybos erdvę. Toks apsipirkimo būdas patogus klientams, norintiems iš karto prekes susikrauti į automobilį.

Taip pat, patalpose įsikurs elektroninės parduotuvės Ermitazas.lt atsiėmimo punktas, puikus pasirinkimas gyventojams, gyvenantiems vakarinėje miesto dalyje.

Fizinių parduotuvių atsiėmimo zonoje pasirūpinta specialia laukimo erdve, kurioje pirkėjas galės patogiai pasimėgauti kava.

Projekto įgyvendinimas nuo pirmųjų brėžinių iki parduotuvės durų atvėrimo užtruko dvejus metus.

Naujai atidaromos 11980 m2 prekybinio ploto parduotuvės ypatumas – statybos darbai.

Ankstesnės parduotuvės įsikūrė jau egzistuojančiose patalpose, o dešimtoji gimė dar pastato planavimo stadijoje, todėl pareikalavo ypatingo komandos susitelkimo ir dar daugiau sistemingo darbo.

„Galime drąsiai teigti, jog gavome puikią komandos formavimo sesiją. Niekada nebūtume taip gerai pažinę vieni kitų, kaip statydami ir kurdami parduotuvę. Džiugu, kad įgyvendinome visus geriausius šiuolaikinės prekybos sprendimus. Prireikė didelio susitelkimo, dėmesio detalėms, planavimo, nuolatinio, kryptingo rezultatų sekimo, kad galėtume didžiuotis savo projektu. Panašu, kad tai, ką nuveikėme per dvejus metus sukūrė ne tik parduotuvę, bet ir subūrė ypatingai stiprią komandą, kurioje gali pasisukti į kolegą ir paprašyti pagalbos. Ir ne tik paprašyti, bet ir visada jos sulaukti“, – džiaugiasi personalo skyriaus direktorė Milda Ivanauskaitė.

Vartotojų pasitenkinimas – vienas pagrindinių „Ermitažo“ tikslų, todėl nuolatos matuojamas pirkėjų pasitenkinimo rodiklis, skiriama daug dėmesio grįžtamojo ryšio analizei.

Vartotojų pasitenkinimo analizės pagalba vertinamas prekių asortimentas, aptarnavimo gerinimo detalės.

Kuriant naują parduotuvę, įgyvendinti sprendimai susiję su grįžtamuoju „Ermitažo“ klientų ryšiu.

Dešimtoji parduotuvė atidaroma prieš pat Šv. Kalėdas, gruodžio 16-ąją, kai dovanų karštinė vis labiau įsibėgėja.

Šiemet, kaip ir kasmet, „Ermitažo“ parduotuvėse gausu kalėdinių dekoracijų, dovanų idėjų ir vaikams, ir suaugusiems. Jų ras kiekvienas apsilankęs naujojoje parduotuvėje.

Pirkėjų patogumui kalėdinė atributika, eglės ir jų žaislai, namų dekoro prekės, maisto gaminimo įrankiai, stalo dekoravimo priemonės, tekstilė ir kitos dovanų idėjos pasitiks specialioje salės erdvėje.

Taip pat, jubiliejinio atidarymo proga, „Ermitažo“ komanda pasirūpino ir ypatingais pasiūlymais bei išskirtinėmis dovanomis. Net keturias dienas atidarymo proga ypatingų pasiūlymų kainos džiugins kiekvieną pirkėją.

„Atversime duris pasiruošę pasitikti savo pirkėjus – ne tik su entuziazmu, bet ir su dovanomis. Juk šventė yra tiek mums, tiek pirkėjams. Sakoma, kad nėra antro karto geram pirmam įspūdžiui padaryti, todėl komanda labai rimtai ruošiasi, derina net smukliausias detales ir viliasi, kad jų pastangos bus palankiai įvertintos klientų“, – teigia rinkodaros ir pardavimų skatinimo skyriaus direktorė Ieva Vasiliauskienė.

Pasaulinės pandemijos fone vykstantys procesai reikalauja dar daugiau atidumo ir atsakomybės nei įprastai. Todėl džiugu, kad projekto eigos ir parduotuvės atidarymo planų virusas nepakoregavo, o šventė vyks ir parduotuvės darbas bus vykdomas laikantis visų saugumo ir atsargumo priemonių.

„Mes, visi kartu, įgyvendinome kupiną iššūkių projektą ir sustoti neketiname. Matome vis labiau augantį rinkos potencialą, stebime palankų pirkėjų vertinimą. Norime, kad pirkėjas turėtų iš ko pasirinkti – tiek kalbant apie asortimentą, tiek apie aptarnavimo kokybę, lokaciją bei įvairias pridėtines vertes“, – pasakoja Povilas Šulys.

Statybos, remonto, namų apyvokos ir sodininkystės prekių tinklas „Ermitažas“ priklauso „Ermi Group“ įmonių grupei.

Grupei taip pat priklauso elektroninė parduotuvė Ermitažas.lt bei Estijoje veikiantis statybos ir pramoninių prekių prekybos tinklas BAUHOF.

„Ermi Group“ valdo 23 fizines parduotuves, sukurtos daugiau nei 1200 darbo vietos. 2020 m. pajamos siekė daugiau nei 200 mln. EUR.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.