Platų „Iki“ švenčių asortimentą į namus pristatys „LastMile“ kurjeriai

Kai ateina gražiausios žiemos šventės, norisi pamiršti visus rūpesčius: smagiai leisti laiką su brangiais žmonėmis ir pasimėgauti gardžiais patiekalais. Tačiau kartu su šventėmis po truputį pradedame nerimauti, kaip viską suspėti. Juk reikia dovanas supakuoti, namus sutvarkyti ir išpuošti, šventiniais patiekalais pasirūpinti, parduotuvių eilėse atstovėti. Bet šiemet kviečiame pasidalinti šventiniais rūpesčiais per pusę. Užuot švaistę laiką parduotuvėje, patikėkite šią užduotį „LastMile“ kurjeriui. „LastMile“ pasirūpins reikiamais pirkiniais, o jums liks tik papuošti namus ir paruošti gardų Kūčių stalą.

Pranešimo nuotr.
Pranešimo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-12-15 14:47

Bene greičiausias pristatymas Lietuvoje

Jūsų išsirinkti pirkiniai bus pristatyti itin greitai – jums tereikia išsitraukti išmanųjį telefoną ar užeiti į „LastMile“ interneto svetainę, išsirinkti prekes ir jos dažniausiai bus pristatytos tą pačią dieną. „LastMile“ pristatymas yra bene greičiausias Lietuvoje, nes pasirinkus užsakymą per valandą, jis pradedamas rinkti iš karto, kai patvirtinamas programėlėje.

Be prekių neliksite

Per šventes gali prireikti visko – nuo silkės, mišrainių iki dovanų brangiems žmonėms. „LastMile“ programėlėje galėsite užsisakyti kokią tik norite prekę iš prekybos tinklo „Iki“. Gruodžio mėn. „Iki“ asortimentas buvo papildytas apie 1500 prekių, todėl šventėms pasirinkimas yra dar didesnis.

Jei visgi taip nutiks, kad tam tikros prekės parduotuvėje nėra, „LastMile“ darbuotojas pasiūlys alternatyvų, todėl apsipirkdami su šia programėle nemalonių netikėtumų išvengsite. Taip pat suteikiama ir pinigų grąžinimo garantija – jeigu dėl kažkokių priežasčių užsakytos prekės neatitiks jūsų lūkesčių, pinigai už jas bus grąžinti.

Net trys atsiėmimo būdai

Dar vienas „LastMile“ pranašumas – patogumas. Užsisakę prekes per „LastMile“, galite rinktis net iš trijų prekių atsiėmimo būdų. Prekės Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje gali būti pristatomos į namus, biurą ar kitą jums patogią vietą. Taip pat jeigu itin skubate, Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje prekes nemokamai galite atsiimti specialiame atsiėmimo punkte „Iki“ parduotuvėje. Jau nuo ateinančių metų šių punktų skaičius bus išplėstas.

Kaip viskas veikia?

Atsisiųskite „LastMile“ programėlę iš „App Store“ arba „Google Play“. Užsiregistruokite. Užsisakykite prekes iš „Iki“. Pirkinius pristatysime jūsų nurodytu adresu. Nemokamas pristatymas perkantiems už 20 Eur ir daugiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.