„LastMile“ platforma savo klientams per šventes padovanojo 0,5 mln. eurų

Startuolis „LastMile“ savo lojaliems klientams paruošė šventines dovanas – jiems į platformos paskyroje esančią nuolaidų piniginę buvo įteikta 5 eurų suma.

Visiems naujienlaiškį gaunantiems platformos „LastMile“ pirkėjams į nuolaidų piniginę įteikta 5 eurų suma.
Visiems naujienlaiškį gaunantiems platformos „LastMile“ pirkėjams į nuolaidų piniginę įteikta 5 eurų suma.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2021, 2:24 PM

Iš viso pirkėjams išdalinta 0,5 mln. eurų. Tadas Norušaitis, platformos direktorius ir bendraįkūrėjas, sako, kad šiuo sprendimu norima padėkoti lojaliems pirkėjams ir suteikti jiems malonią šventinę staigmeną.

„Per praėjusius metus pirkėjai įvertino mūsų platformos pranašumus – patogumą, greitą apsipirkimą ir laiko taupymą, ypač užsakymų padaugėjo gruodžio mėnesį, kai įsibėgėjo šventinė prekyba. Mums šventės yra tikrai intensyvus laikas, tačiau nusprendėme nudžiuginti savo pirkėjus malonia ir praktiška dovana. Iš viso pirkėjų dovanoms skyrėme 0,5 mln. eurų“, – sako T.Norušaitis.

Visiems naujienlaiškį gaunantiems platformos „LastMile“ pirkėjams į nuolaidų piniginę įteikta 5 eurų suma, kuria jie gali pasinaudoti iki sausio 3 dienos.

„LastMile“ šiuo metu turi daugiau nei 200 tūkst. registruotų vartotojų. Maždaug trečdalis jų yra lojalūs pirkėjai. Per metus „LastMile“ augo net 35 proc.

Vienas iš „LastMile“ pranašumų, kurį pirkėjai jau įvertino, galimybė gauti prekes vos per vieną valandą nuo užsakymo.

Skaičiuojama, kad tokį užsakymo būdą renkasi apie 85 proc. pirkėjų. Taip pat „LastMile“ suteikia ir pinigų grąžinimo garantiją – jeigu dėl kažkokių priežasčių užsakytos prekės neatitinka pirkėjų lūkesčių, pinigai už jas grąžinami.

Užsisakę prekes per „LastMile“, galite rinktis net iš trijų prekių atsiėmimo būdų.

Prekės Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje gali būti pristatomos į namus, biurą ar kitą pirkėjams patogią vietą.

Taip pat Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje prekes nemokamai galima atsiimti specialiame atsiėmimo punkte septyniose „Iki“ parduotuvėse. Jau nuo ateinančių metų šių punktų skaičius bus išplėstas.

Rugsėjo mėnesį prekybos tinklas „Iki“ įsigijo startuolį „LastMile“ po sėkmingo, daugiau nei pusantrų metų trukusio, bendradarbiavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.