Rekonstrukcijai uždaro vieną didžiausių Vilniaus „Iki“ parduotuvių – po remonto pasikeis iš esmės

Jau kitą savaitę rekonstrukcijai duris laikinai užvers viena didžiausių ir populiariausių Vilniuje esančių prekybos tinklo „Iki“ parduotuvių – „Iki Minskas“, įsikūrusi adresu Žirmūnų g. 2. Paskutinė parduotuvės darbo diena numatoma šeštadienį, sausio 8-ąją.

Kurį laiką bus rekonstruojama viena Vilniuje veikiančių „Iki“ parduotuvė.<br>D.Umbraso nuotr.
Kurį laiką bus rekonstruojama viena Vilniuje veikiančių „Iki“ parduotuvė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2022, 9:31 AM, atnaujinta Jan 7, 2022, 4:08 PM

Į parduotuvės rekonstrukciją planuojama investuoti 2,2 mln. eurų, ji truks du mėnesius – iki kovo vidurio.

„Iki Minskas“ parduotuvė įsikūrusi vienoje judriausių miesto zonų, gyvenamajame Žirmūnų rajone, kelių itin judrių gatvių sankirtoje, tad kasdien sulaukia didelio lankytojų srauto. Žadama, kad po rekonstrukcijos ji taps viena moderniausių prekybos tinklo parduotuvių visoje Lietuvoje.

„Iki Minskas“ buvo atidaryta 1999 metais, vietoje čia kelis dešimtmečius veikusio ir bene visiems vilniečiams puikiai žinomo legendinio prekybos centro „Minskas“. Čia veikė ne tik maisto prekių parduotuvės, ryšių skyrius, kirpykla, knygynas, bet ir viena iš kelių mieste dietinių valgyklų.

Prieš 23 metus duris atvėrusi parduotuvė yra viena ilgiausiai veikiančių tinklo parduotuvių tiek Vilniuje, tiek visoje Lietuvoje. Tuomet parduotuvės plotas siekė 1,5 tūkst. kv. m ir tai buvo vienas pirmųjų kompiuterizuotų prekybos centrų. Ši parduotuvė buvo viena moderniausių mažmeninės prekybos vietų sostinėje.

Paskutinį kartą parduotuvė atnaujinta 2011-aisiais. Po tais metais įvykdyto atnaujinimo išaugo parduotuvės prekybos salės plotas, atnaujintas interjeras, padidintas asortimentas ir patobulintas prekių išdėstymas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.