Nubaudė pavojingais gaminiais prekiavusias įmones – pirkėjus ragina susigrąžinti pinigus

Pavojingus gaminius į Lietuvoą tiekusioms bendrovėms „Retoimportas“ ir „Tryja“ Vartotojų teisių apsaugos tarnyba skyrė po 1325 eurų baudas.

Tarnyba paragino visus vartotojus, įsigijusius šiuos gaminius, kreiptis į pardavėją, grąžinti įsigytą prekę ir susigrąžinti sumokėtus pinigus.<br>T.Bauro nuotr.
Tarnyba paragino visus vartotojus, įsigijusius šiuos gaminius, kreiptis į pardavėją, grąžinti įsigytą prekę ir susigrąžinti sumokėtus pinigus.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-11 08:24

Anot tarnybos, didmeninė įmonė „Retoimportas“ pardavinėjo mašiną „Light Cartoon Police“ su saldainiais, tačiau ji neatitinka saugos reikalavimų žaislams, skirtiems jaunesniems kaip 3 metų vaikams.

Automobilių aksesuarais prekiaujanti „Tryja“ pardavinėjo padangų remonto rinkinį „Slime Tyre Plug Kit“. Atlikus bandymus paaiškėjo, kad jo klijuose „slime Rubber Cement“ nustatyta tolueno koncentracija smarkiai viršija leidžiamą kiekį. Be to, rinkinys buvo netinkamai paženklintas.

Tarnyba paragino visus vartotojus, įsigijusius šiuos gaminius, kreiptis į pardavėją, grąžinti įsigytą prekę ir susigrąžinti sumokėtus pinigus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.