​„SmartLynx Airlines“ leidžiasi į komandos Vilniuje paieškas: kviečia į atvirų durų dieną

Visai neseniai paskelbusi apie planuojamą atverti naują kompetencijų ir inovacijų centrą Vilniuje, „SmartLynx Airlines“, orlaivių, įgulos, techninės priežiūros ir draudimo (ACMI) nuomos bei užsakomųjų skrydžių ir krovinių gabenimo paslaugas teikianti bendrovė, jau pradeda rinkti komandą.

Šiai dienai veikia trys „SmartLynx Airlines“ biurai, įsikūrę Rygoje, Latvijoje, Taline, Estijoje ir Birkirkaroje, Maltoje.
Šiai dienai veikia trys „SmartLynx Airlines“ biurai, įsikūrę Rygoje, Latvijoje, Taline, Estijoje ir Birkirkaroje, Maltoje.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-18 18:41

Avia Solutions Group“ dukterinė įmonė sekmadienį, sausio 23 d., nuo 10 val. rengs atvirų durų dieną. Renginys vyks viešbutyje „Radisson Blu Hotel Lietuva“, Vilniuje.

Šiuo laikotarpiu aviakompanija vykdo sparčią plėtrą, tad tai puiki galimybė tapti sparčiai augančios ir dinamiškos komandos dalimi.

Dėl aukštos kokybės paslaugų bei puikaus aptarnavimo, bendrovė užsitarnavo gerą reputaciją visame pasaulyje.

Šiai dienai veikia trys „SmartLynx Airlines“ biurai, įsikūrę Rygoje, Latvijoje, Taline, Estijoje ir Birkirkaroje, Maltoje.

Pavasario pradžioje duris atvers ketvirtasis įmonės centras, įsikursiantis Vilniuje, „AeroCity Tech Valley“ aviacijos įmonių miestelyje, priklausančiame „Avia Solutions Group“.

Šiuo metu įmonė ieško komandos narių į 60 laisvų darbo vietų administracijos padaliniuose. Renginio metu visi norintys turės galimybę susitikti su „SmartLynx“ darbuotojais, pasiteirauti apie jų kasdienį darbą, susipažinti su darbo specifika, taip pat sužinoti apie įmonės teikiamą naudą ir visą aviacijos industriją.

Mara Steinberga, „SmartLynx Airlines“ personalo ir kultūros vadovė, teigia: „Mūsų komanda ieško atsakingų žmonių, pasiruošusių mokytis, įgyti žinių bei tapti dinamiškos, įdomios ir didelės komandos dalimi. Tikime, jog atvykę ir gyvai pabendravę su mūsų darbuotojais apie jų karjerą bei perspektyvas, išties susižavėsite aviacijos industrija. Renginio metu dalyviai taip pat galės daugiau sužinoti apie mūsų įmonės kultūrą, žmones ir komandos formavimo veiklą, kuri yra mūsų motyvacijos ir augimo programos dalis, bei apie mūsų plėtros Vilniuje planus.“

Norintys dalyvauti atvirų durų renginyje žmonės turės pateikti galiojantį Galimybių pasą arba Europinį vakcinacijos sertifikatą (dokumentai bus tikrinami atvykus į renginį) bei viso renginio metu dėvėti ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorius.

Apie „SmartLynx Airlines“:

Įkurta 1992 m., „SmartLynx Airlines“ yra ES veikianti įmonė, kuri specializuojasi ACMI, krovinių ir užsakomųjų skrydžių paslaugų teikime.

Pripažinta kaip viena geriausių orlaivių nuomos sprendimų teikėjų, „SmartLynx Airlines“ bendradarbiauja su gerai žinomomis tarptautinėmis oro linijomis ir teikia joms trumpalaikes ir ilgalaikes orlaivių, įgulos, techninės priežiūros ir draudimo (ACMI) nuomos paslaugas.

Įmonė skrydžius visame pasaulyje vykdo AIRBUS A320, A321, A321F ir A330 orlaiviais.

2020 metais aviakompanija išplėtė savo paslaugų portfelį ir įsitvirtino rinkoje kaip patikimas krovinių oro transportu vežėjas.

„SmartLynx Training Center“ – Baltijos šalyse gerai žinoma pilotų mokymo įmonė, teikianti AIRBUS A320 klasės orlaivių kvalifikacijos tobulinimo kursus.

„SmartLynx Airlines“ priklauso pasaulinio lygio aviacijos įmonių grupei „Avia Solutions Group“, valdančiai beveik 100 biurų ir gamybos stočių visame pasaulyje.

Grupė vienija daugiau nei 7 000 aukštos kvalifikacijos aviacijos specialistų, aptarnaujančių virš 2000 klientų Europoje, Azijoje, Šiaurės Amerikoje, Australijoje ir visame pasaulyje.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.