„Pigu.lt“ garantuos kitos dienos prekių pristatymą visose Baltijos šalyse

Šiandien prekę užsisakiau internete, o rytoj jau galiu atsiimti. Tokią galimybę savo pirkėjams pasiūlė prekybos centras internete „Pigu.lt“. Bendrovė, išplėtusi parduotuvių ir sandėlio darbo laiką, pačių populiariausių prekių atsiėmimą jau kitą dieną savo klientams garantuos ne tik darbo dienomis, bet ir savaitgaliais – kasdien, per vieną dieną.

Dainius Liulys.
Dainius Liulys.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2022, 12:58 PM

Tokią galimybę pradėjo siūlyti ne tik „Pigu.lt“, bet ir kitose Baltijos šalyse veikiantys e. prekybos centrai „220.lv“, „Kaup24.ee“ ir „Hansapost.ee“, kuriuos valdo„PHH Group“.

„Tai – dar vienas reikšmingas žingsnis, kuris leis pagerinti mūsų klientų apsipirkimo patirtį. Gauti prekę kuo greičiau ir konkurencinga kaina – pagrindiniai internete apsiperkančių žmonių lūkesčiai. Dedame visas pastangas ir investuojame siekdami juos išpildyti“, – sako „PHH Group“ vadovas Dainius Liulys.

Kitos dienos pristatymą į atsiėmimo punktą „Pigu.lt“ kol kas siūlo populiariausioms e. prekybos centro prekėms, esančioms sandėlyje, pažymėtoms specialiu ženklu, kurias pirkėjai įsigyja iki 24 valandos.

Vilniuje prekes užsakius iki 14 val., o Kaune iki 10 val. nereikia laukti net rytojaus – prekes atsiimti galima jau tą pačią dieną. Maža to, bendrovė suteikia pirkėjams 20 „PiguEurų“ garantiją, kad savo pažadą įvykdys laiku.

„Siekdami užtikrinti prekių judėjimo greitį, pritaikėme visą kompleksą veiksmų ir sprendimų logistikoje ir pristatyme, koregavome procesus sandėlio ir mūsų fizinių parduotuvių veikloje, peržiūrėjome ir keitėme darbuotojų grafikus“, – pasakoja „PHH Group“ vadovas D. Liulys.

Nuo šiol visi 10 „Pigu.lt“ prekių atsiėmimo taškai Lietuvoje pradėjo darbą be poilsio dienų. „Išplėtus sandėlio ir parduotuvių darbą iki septynių dienų per savaitę, mūsų neberiboja savaitgaliai. Klientai, net ir šeštadienį internetu užsisakę prekę, esančią sandėlyje, jau sekmadienį ją gali turėti savo rankose“, – konstatuoja D. Liulys.

Latvijoje visi keturi „220.lv“ prekių atsiėmimo taškai , o Estijoje – visi penki „Kaup24.ee“ ir „Hansapost.ee“ prekių atsiėmimo taškai taip pat dirba be poilsio dienų.

„Pigu.lt“ priklauso didžiausiai Baltijos šalyse e. prekybos bendrovei „PHH Group“. Ji buvo suformuota „Pigu.lt“ susijungus su Suomijos prekybos milžine „Hobby Hall“. „PHH Group“ valdo e. parduotuves ir prekybos platformas Suomijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Grupės valdomose e. prekybos platformose prekiauja daugiau nei 4000 pardavėjų, asortimentą sudaro daugiau nei 2 mln. prekių. Lankytojų skaičius per metus siekia apie 150 milijonus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.