Projekte „Kiekvienas gali“ – dėmesys smulkiojo ir vidutinio verslo stiprinimui

Naujienų portale lrytas.lt prasideda projektas „Kiekvienas gali“ – tai „Swedbank“ inicijuotas edukacinis projektas apie smulkųjį ir vidutinį verslą. Pagrindinis projekto tikslas – edukuoti ir drąsinti žmones pradėti kurti savo verslą bei padėti smulkiam ir vidutiniam Lietuvos verslui sparčiau augti ir tobulėti.

Banko „Swedbank“ vykdomas projektas „Kiekvienas gali“ – skirtas verslumo stiprinimui.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Banko „Swedbank“ vykdomas projektas „Kiekvienas gali“ – skirtas verslumo stiprinimui.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2022, 10:51 AM, atnaujinta Mar 14, 2022, 11:04 AM

„Kiekvienas gali – tai ne tik projekto pavadinimas. Šiuose dviejuose žodžiuose užkoduota ir didelė prasmė, mat daugelis smulkiųjų verslininkų, dar tik galvodami apie verslo pradžią, neretai savimi abejoja ir netiki, kad jie gali, jiems pavyks išsilaikyti, plėstis bei klestėti. Tokiu atveju, neretai tenka įtikinti ne tik save, bet ir kitus, kurių paramos tuo metu reikia bene labiausiai. Norėtųsi, kad to palaikymo ir pasakymo iš kitų, jog tu gali mūsų šalyje būtų daugiau.

Būtent atliepdami šį poreikį mūsų portalo žurnalistai yra pasiruošę pakalbinti šūsnį smulkiųjų šalies verslininkų, kurie gali būti pavyzdys kitiems. Neabejoju, jog šios istorijos bus įdomios ir šių verslų klientams, jų paslaugų ar produkcijos pirkėjams – juk kartais taip knieti pažinti verslininkus iš arčiau, išgirsti, kaip jie sukūrė mėgstamą prekės ženklą. Tad kviečiame skaityti šias istorijas!“ – sako lrytas.lt verslo skyriaus redaktorius Vytenis Radžiūnas.

Projekto metu straipsniai ir vaizdo medžiagos bus publikuojamos portalo lrytas.lt specialiai projektui sukurtame polapyje.

Banko „Swedbank“ vykdomas projektas „Kiekvienas gali“ – skirtas verslumo stiprinimui. Prisijungdamas prie projekto ir tapdamas bendruomenės nariu, smulkaus ir vidutinio verslo atstovai turi galimybę praplėsti kontaktų ratą, gauti išsamią informaciją ir ekspertų konsultacijas apie finansų valdymo, mokesčių, skaitmeninės rinkodaros ir verslo plėtros galimybes, didinti prekės ženklo matomumą. Daugiau apie dalyvavimą bendruomenėje sužinokite www.swedbank.lt/kiekvienasgali.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.