Veiklą Lietuvoje pradėjusios „Swiss“ oro linijos bus aptarnaujamos „Litcargus“

Šveicarijos tarptautinės oro linijos „Swiss“ kovo 30 dieną pradėjo tiesioginius skrydžius į ir iš Vilniaus į Ciurichą. Nuo šiol reguliarūs tiesioginiai skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę, o skrendančius keleivius aptarnaus orlaivių antžeminio aptarnavimo bendrovė „Litcargus“, rašoma pranešime žiniasklaidai.

79 proc. „Litcargus“ veiklos sudaro orlaivių antžeminis aptarnavimas, 19 proc. krovinių pervežimas ir 2 proc. kitos veiklos.<br>imago images/Andreas Haas/Scanpix nuotr.
79 proc. „Litcargus“ veiklos sudaro orlaivių antžeminis aptarnavimas, 19 proc. krovinių pervežimas ir 2 proc. kitos veiklos.<br>imago images/Andreas Haas/Scanpix nuotr.
„Litcargus“ vadovas Linas Vaškys.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„Litcargus“ vadovas Linas Vaškys.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 4, 2022, 10:51 AM

„Litcargus“ vadovas Linas Vaškys sako, kad pasirašyta sutartis su „Swiss“ rodo visos „Lufthansa“ grupės pasitikėjimą Lietuvoje teikiamomis paslaugomis, nes tai yra jau trečioji grupės oro bendrovė, vykdanti skrydžius į ir iš Vilniaus, kurią aptarnauja „Litcargus“.

„Vilnius-Ciurichas buvo ilgai laukta tiesioginio skrydžio kryptis, kuri padės gerinti dviejų šalių bendradarbiavimą, todėl labai svarbu, kad pats pirmas įspūdis, tik atvykus į šalį, būtų geras. Tai, kad „Swiss“ oro linijos pasirinko mus kaip partnerius, rodo, kad „Litcargus“ teikiamos paslaugos atitinka šveicarišką preciziškumą ir kokybę“, – sako L.Vaškys.

Lietuvos Respublikos Susisiekimo ministerija ir Vilniaus oro uostas yra akcentavę, kad naujoji kryptis strategiškai svarbi tiek Lietuvos oro uostams, tiek turizmo ir verslo partneriams.

Tiesioginiai reguliarūs skrydžiai į ir iš Vilniaus į Ciurichą atvers tiesiogines galimybes verslo ryšiams ir abipusėms investicijoms bei turizmui.

„Litcargus“ šiuo metu teikia paslaugas oro bendrovėms „Lufthansa“, „AirBaltic“ „Heston Airlines“, SAS, „Norwegian“, „Brussels Airlines“, „GetJet Airlines“, „Ryanair“ grupei ir „Wizzair“.

Bendrovės paslaugos teikiamos Vilniaus ir Kauno oro uostuose.

79 proc. „Litcargus“ veiklos sudaro orlaivių antžeminis aptarnavimas, 19 proc. krovinių pervežimas ir 2 proc. kitos veiklos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.