„Avia Solutions Group“ dukterinė įmonė „Bluebird Nordic“ paskyrė naują generalinę direktorę – didžiausio kelionių organizatoriaus vadovę

„Avia Solutions Group“ įmonių grupei priklausianti „Bluebird Nordic“, Islandijoje įkurta užsakomųjų krovininių skrydžių bendrovė, praneša apie pasikeitimus įmonės valdyme.

Audronė Keinytė.
Audronė Keinytė.
Audronė Keinytė.
Audronė Keinytė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-04-07 10:57, atnaujinta 2022-04-07 11:15

Nuo šiol krovininių oro linijų vadove tampa buvusi didžiausio Baltijos šalyse kelionių organizatoriaus „Novaturas“ vadovė Audronė Keinytė.

Audronė taip pat tampa ir „BBN Cargo Airlines Holding“, kuriam priklauso „Bluebird Nordic“, vadove.

„Džiaugiuosi galėdama prisijungti prie „Bluebird Nordic“ ir taip tapti visame pasaulyje veikiančios „Avia Solutions Group“ dalimi, – sakė naujai paskirta generalinė direktorė Audronė Keinytė. – Neabejoju, kad kartu su patyrusia „Bluebird Nordic“ komanda ir tvirtu įmonių grupės užnugariu ir toliau sėkmingai vykdysime užsakomosios krovininės aviacijos veiklą. Mano tikslas – užtikrinti stabilų aviakompanijos augimą bei plėtrą ir sustiprinti „Bluebird Nordic“ vardą.“

Anot Audronės Keinytės, aviacija jos dėmesį patraukė dėl savo dinamikos, kompleksiškumo, tarptautinės kultūros. „Jaučiausi pasiekusi savo karjeros lubas turizmo sektoriuje. Kadangi turizmas yra glaudžiai susijęs su aviacija, karjeros kurso keitimas į šią sritį atrodė kaip organiškas žingsnis. Džiaugiuosi galėdama karjerą aviacijoje pradėti tarptautinėje grupėje, veiklą pradėjusioje būtent Lietuvoje.“

Daugiau nei 20 metų turizmo sektoriuje dirbusi Audronė Keinytė trejus metus praleido vadovaudama kelionių organizatoriui „Novaturas“.

Šioje pozicijoje ji turėjo ne tik vadovauti įmonei itin sudėtingu pandemijos laikotarpiu, bet ir iš esmės pertvarkyti verslo modelį, kuris ir nulėmė sėkmingą organizacijos atsigavimą.

Per daug metų sukauptas tarptautinių rinkų, komercines žinias bei lyderystės įgūdžius Audronė puikiai pritaikys ir naujame vaidmenyje.

Apie „Bluebird Nordic“

1991 metais Islandijoje įkurtos krovininių skrydžių avialinijos „Bluebird Nordic“ teikia patikimas krovinių gabenimo paslaugas į daugiau nei 100 lokacijų visame pasaulyje. Didžiausią dėmesį įmonė skiria efektyvumui, greitoms, saugioms ir konkurencingoms, į klientus orientuotoms paslaugoms. Licencijuota įmonė turi daug patirties transportuodama įvairiausius krovinius – nuo šviežių vaisių, trumpo galiojimo produktų iki farmacijos krovinių, industrinės technikos, ir net gyvūnų bei pavojingų krovinių.

„Bluebird Nordic“ priklauso pasaulinio lygio aviacijos įmonių grupei „Avia Solutions Group“, valdančiai beveik 100 biurų ir gamybos stočių visame pasaulyje.

Daugiau informacijos: https://bluebird.is/ ir https://aviasg.com/

Apie „BBN Cargo Airlines Holdings“

„BBN Cargo Airlines Holdings“ tarptautinė aviacijos bendrovė, turinti Europoje įkurtas, planuojanti plėstis į Afriką ir Aziją. Holdingo oro linijos teikia platų užsakomųjų skrydžių paslaugų spektrą krovinių transporto rinkai.

Per savo dukterinę įmonę „Bluebird Nordic“, „BBN Cargo Airlines Holdings“ valdo „Boeing“ B737-300, B737-400 ir B737-800 orlaivių parką. Grupė teikia aukštos kokybės orlaivių, įgulos, techninės priežiūros ir draudimo (angl. aircraft, crew, maintenance, insurance – ACMI) nuomos bei užsakomųjų skrydžių paslaugas pirmaujančioms logistikos ir internetinės prekybos įmonėms visame pasaulyje iš savo bazės Islandijoje.

„BBN Cargo Airlines Holdings“ priklauso pasaulinio lygio aviacijos įmonių grupei „Avia Solutions Group“. Grupė vienija daugiau nei 7 000 aukštos kvalifikacijos aviacijos specialistų, aptarnaujančių virš 2000 klientų Europoje, Azijoje, Šiaurės Amerikoje, Australijoje ir visame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?