SEB bankas nustatė paskutinę dieną, kai dar leis atlikti mokėjimus į Rusiją ir Baltarusiją

SEB bankas nuo 2022 m. gegužės 15 d. nebeteiks finansinių mokėjimų paslaugų, įskaitant mokėjimus, į ir iš Rusijos ir Baltarusijos visomis valiutomis.

SEB bankas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
SEB bankas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2022, 12:57 PM

Šis sprendimas buvo priimtas dėl rizikų, susijusių su karu Ukrainoje, ir dėl didėjančio sankcijų Rusijai ir Baltarusijai, kai kuriems šių šalių piliečiams ir verslo subjektams, skaičiaus.

Paskutinė diena, kada bus galimybė atlikti mokėjimus į ir iš Rusijos ir Baltarusijos – 2022 m. gegužės 14 d. imtinai. Jei po šios datos klientams reikės atlikti mokėjimą į Rusiją ir/arba Baltarusiją, rekomenduosime kreiptis į kitą finansų įstaigą. Jei po šios datos klientams bus pervedamos lėšos iš minėtų šalių, mokėjimas bus atmestas ir lėšos grąžintos mokėtojui.

Periodiniai mokėjimai bus nutraukti automatiškai. Tam tikros išimtys bus įmanomos tik tuo atveju, jei mokėjimai bus atliekami arba gaunami kritinėms valstybės funkcijoms užtikrinti, humanitariniais tikslais ar pensijoms gauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.