Oro linijos „Emirates“ ir toliau skraidins į Rusiją – liautųsi tik vienu atveju

Oro linijų bendrovės „Emirates“ vadovas teigia, kad ir toliau vykdys skrydžius į Rusiją, nebent įmonės savininkė, Dubajaus (Jungtiniai Arabų Emyratai) vyriausybė, lieptų to nedaryti, rašo bbc.com.

Oro linijų bendrovės „Emirates“ vadovas teigia, kad ir toliau vykdys skrydžius į Rusiją.<br>Jeffry Surianto/Pexels.com nuotr.
Oro linijų bendrovės „Emirates“ vadovas teigia, kad ir toliau vykdys skrydžius į Rusiją.<br>Jeffry Surianto/Pexels.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2022, 5:04 PM, atnaujinta Apr 19, 2022, 5:05 PM

Dauguma didžiųjų tarptautinių oro linijų bendrovių pasitraukė iš Rusijos dėl Vakarų šalių įvestų sankcijų. Tačiau „Emirates“ yra viena iš nedaugelio oro vežėjų, vis dar vykdančių skrydžius į Maskvą ir Sankt Peterburgą.

„Jei mums bus liepta liautis, mes liausimės, bet jei nebus pasakyta kitaip, skraidinsime ir toliau“, – BBC sakė šių oro linijų prezidentas Timas Clarke'as.

„Emirates“ ne tik skraidina keleivius, bet ir gabena krovinius, įskaitant humanitarines prekes, maistą ir medicinos reikmenis, kurie nėra įtraukti į sankcijų sąrašą.

Jungtiniai Arabų Emyratai ir Saudo Arabija yra atmetę Vakarų raginimus įvesti sankcijas Rusijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.