„Ignitis“ iš JAV įsigijo du naujus SGD krovinius

Elektros ir dujų tiekėja „Ignitis“ įsigijo du naujus suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) krovinius, kurie liepą ir rugpjūtį atvyks iš JAV esančių terminalų. „Abu laivai atplauks iš JAV terminalų. Perkami gamtinių dujų kiekiai užtikrins mūsų klientams dujų tiekimą jau ir žiemos laikotarpiu“, – pranešė „Ignitis“.

Liepą ir rugpjūtį į Klaipėdos SGD terminalą turėtų atvykti po tris dujovežius su 138–150 tūkst. kubinių metrų SGD.<br>G.Pilaičio nuot.
Liepą ir rugpjūtį į Klaipėdos SGD terminalą turėtų atvykti po tris dujovežius su 138–150 tūkst. kubinių metrų SGD.<br>G.Pilaičio nuot.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-18 11:21

Paskutinis „Ignitis“ skirtas SGD krovinys iš JAV Savanos uosto į Klaipėdą atplaukė balandžio viduryje.

„Klaipėdos naftos“ grafike nurodoma, kad liepą ir rugpjūtį į Klaipėdos SGD terminalą turėtų atvykti po tris dujovežius su 138–150 tūkst. kubinių metrų SGD.

Lietuvai balandžio pradžioje visiškai atsisakius rusiškų dujų, visas Lietuvos dujų poreikis patenkinamas per Klaipėdos SGD terminalą. Jį kas mėnesį pasieks po tris didelius SGD krovinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.