Pakeitė vilniečiams puikiai žinomą vietą: be kitų naujovių čia – ir didžiausia terasa mieste

Vilniaus Baltasis tiltas atsinaujina. Nuo šiol tai bus ne tik aktyvaus laisvalaikio zona, bet ir nauja sostinės gastronomijos erdvė. Vasaros pradžioje savo duris lankytojams čia atveria Baltas Tiltas „Food hall“.

Baltasis tiltas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Baltasis tiltas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Baltasis tiltas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Baltasis tiltas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Baltasis tiltas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Baltasis tiltas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Aneta Kurowska, www.madeinvilnius.lt

Jun 2, 2022, 10:52 AM

Jo įkūrėjai pripažįsta, kad pirmiausia norėjo šioje vietoje įrengti restoraną. Visgi atsižvelgus į tai, kad lankytojų srautas šalia Baltojo tilto visada būna didelis ir įvairus, kuriant naują gastronomijos erdvę buvo siekiama atsižvelgti į visų gyventojų poreikius. Būtent todėl duris ant Baltojo tilto atveria įvairūs restoranai, lankytojams siūlantys: sušius, wok’us, jūros gėrybes, mėsainius, kebabus, picas ir traškią vištieną, populiarėjančią kartvelų virtuvę bei desertus.

Šiuo metu naujojoje vietoje jau veikia 11 restoranėlių: „Sushi out“, „Creperie“, „Mollusca“, „WOKout“, „Ala Turka“, „Chinkalnia“, „Panevino“, „Burger Kiosk“, „Felix chicken“, „sugamour“, baras „Girta vyšnia“. Visi restoranai lankytojus vaišins nemokamu geriamu vandeniu, jei svečias norės tik paprasto vandens. Gastronomijos erdvėje netruks ir novatoriškų sprendimų.

„Pagrindinis išskirtinumas – mūsų IT sprendimas, kai svečias sėdėdamas lauke ar viduje prie savo staliuko, galės pateikti užsakymą iš skirtingų barų ir vienu bendru mokėjimu atsiskaityti už skirtingus užsakymus. Kada maistas pagamintas, jam ateis SMS žinutė“, – sako Lina Nikonovaitė, šio „Food hall“ atstovė.

Ši vieta turės didžiausią mieste terasą, kurios plotas sieks virš 400 kv. m. Terasoje tilps virš 600 žmonių.

Naujas gastronomijos taškas bus draugiškas augintiniams.

Oficiali atidarymo šventė – birželio 2 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.