Atšaukianti skrydžius „EasyJet“ pranešė ir apie vadovo atsistatydinimą

Jungtinės Karalystės pigių skrydžių bendrovė „EasyJet“ pirmadienį paskelbė apie savo vadovo atsistatydinimą, šiai aviakompanijai, kaip ir visam Europos oro susisiekimo sektoriui, kovojant su priverstiniais skrydžių atšaukimais dėl darbuotojų trūkumo bei streikų.

Jungtinės Karalystės pigių skrydžių bendrovė „EasyJet“ pirmadienį paskelbė apie savo vadovo atsistatydinimą.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Jungtinės Karalystės pigių skrydžių bendrovė „EasyJet“ pirmadienį paskelbė apie savo vadovo atsistatydinimą.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2022, 5:24 PM

Anot „EasyJet“ pranešimo, Peterį Bellew šiame poste pakeis anksčiau oro vežėjai laikinai vadovavęs Davidas Morganas.

Aviakompanijos ir oro uostai Europoje stengiasi įdarbinti daugiau darbuotojų, kurių skaičius per pandemiją buvo gerokai sumažintas, o dabar, sparčiai atsigaunant oro susisiekimui, esamo personalo akivaizdžiai nepakanka.

„EasyJet“ ir jos tiesioginė konkurentė iš Airijos „Ryanair“, kaip ir kai kurios kitos aviakompanijos, susidūrusios ir su geresnių darbo sąlygų reikalaujančių darbuotojų streikų bangomis, priverstos retinti skrydžius, Europoje įsibėgėjant vasaros atostogų sezonui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.