„Klix“ sprendimu jau galima atsiskaityti daugiau nei 700 e. parduotuvių Baltijos šalyse

Apsipirkimas internetu standartiškai susideda iš trijų žingsnių: norimos prekės ar paslaugos paieškos, mokėjimo proceso ir pirkinio pristatymo. Nepatogumai bent viename šių etapų gali priversti pirkėją pergalvoti savo sprendimą ar net pasirinkti kitą internetinę parduotuvę. Siekdami palengvinti pirkėjo kelią, šiandien daugelis e. prekybininkų aktyviai investuoja į skaitmeninius sprendimus ir e. prekybos naujoves. Viena jų – el. atsiskaitymų sprendimas „Klix“, kurį jau galima sutikti daugelyje e. parduotuvių.

Siekdami palengvinti pirkėjo kelią, šiandien daugelis e. prekybininkų aktyviai investuoja į skaitmeninius sprendimus ir e. prekybos naujoves.
Siekdami palengvinti pirkėjo kelią, šiandien daugelis e. prekybininkų aktyviai investuoja į skaitmeninius sprendimus ir e. prekybos naujoves.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-10-03 09:00

Kas yra „Klix“?

„Klix“ yra „Citadele“ banko sukurtas el. atsiskaitymų sprendimas, šiuo metu veikiantis daugiau nei 700 e. parduotuvių Baltijos šalyse. „Klix“ suteikia įvairias mokėjimų galimybes – nuo įprastų atsiskaitymų banko kortele ar per interneto banką, iki inovatyvaus apmokėjimo programėle, įvedant tik savo telefono numerį.

Kaip naudotis „Klix“ sprendimu?

Priklausomai nuo konkrečios parduotuvės pasirinktų „Klix“ sprendimo variacijų, tuomet, kai pirkėjui reikia pasirinkti mokėjimo būdą savo pirkinių krepšelyje, atsiranda keli „Klix“ siūlomi atsiskaitymo būdai:

1) „Klix Pay by card“ (atsiskaitymas kortele);

2) atsiskaitymas per populiariausių bankų interneto bankus (Multilink);

3) pirkimas išsimokėtinai su „Klix Pay later“.

Kad apsipirkti būtų dar patogiau, kiekvienam pirkėjui patariama atsisiųsti „Klix App“ programėlę ir užregistruoti savo mokėjimo korteles – tuomet, planuojant atsiskaityti bet kurioje iš e. parduotuvių, įsidiegusių „Klix“ sprendimą, pirkimo metu bus galima pasirinkti vieną iš „Klix App“ programėlėje registruotų kortelių ir patvirtinti mokėjimą vienu paspaudimu. Programėlę galima atsisiųsti iš „Apple App Store“ ir „Google Play Store“.

Kokia nauda pirkėjui?

Laikas – vienas svarbiausių išteklių, kurio dažnai trūksta kiekvienam. Būtent galimybė sutaupyti laiko yra viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl vartotojai renkasi „Klix“ e. atsiskaitymų sprendimą Juo naudojantis mokėjimo kortelės duomenis tereikia įvesti vos vieną kartą, vėliau visose parduotuvėse, kuriose įdiegtas „Klix“ sprendimas, klientas galės patvirtinti pirkimą, įvesdamas unikalų PIN kodą, kurį „Klix“ atsiųs trumpąja žinute. Jeigu klientas įsidiegs „Klix App“ programėlę, jis dar labiau pasilengvins apsipirkimą – pirkimui patvirtinti pakaks vos vieno paspaudimo.

Be to, neretai pirkėjai, įsigydami didesnės vertės prekes, pageidauja už jas susimokėti dalimis, todėl vis labiau populiarėja atsiskaitymo galimybė „pirk dabar, mokėk vėliau“. Ją pirkėjams siūlo ir „Klix“ sprendimas – pasirinkęspaslaugą „Klix Pay later“ pirkėjas gali už pirkinį mokėti dalimis, o e. prekybininkas gauna visą sumą ir pradeda vykdyti užsakymą.

„Klix“ integracija ir naudojimas – draugiškas verslui

Ne tik pirkėjams paprasta įsidiegti ir naudoti „Klix“. Greitai ir paprastai e. atsiskaitymų sprendimą gali integruoti ir e. prekybininkai. Jei pardavėjas naudojasi viena populiarių e. prekybos platformų, pavyzdžiui, „Shopify“, „Mozello“, „Woocommerce“, „Magento“, „OpenCart“ ar „PrestaShop“, „Klix“ sprendimą galima įsidiegti „plug & play“ principu ir iš karto pradėti juo naudotis. Jei e. parduotuvėje naudojamas individualizuotas e. platformos sprendimas, integraciją padės atlikti „Klix“ specialistų komanda.

Kuriose parduotuvėse galima naudotis „Klix“?

Tarp „Klix“ partnerių – ne tik tokie didieji e. prekybininkai kaip „Varle.lt“, RDE.LT, „Senukai“, bet ir „Shopbysiegel.com“, „Gintarinė vaistinė“, „airBaltic“, „Lietuvos geležinkeliai“. Visą „Klix“ sprendimą taikančių partnerių sąrašą galima rasti čia: https://klix.app/lt/klix-partneriai/.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.