„Wizz Air“ ir toliau mažina skrydžių kiekį iš Vilniaus: šįkart itin daug nepatogumų kils emigrantams

Vengrijos pigių skrydžių oro linijų bendrovė „Wizz Air“ ir toliau mažina skrydžių kiekį iš Vilniaus oro uosto. Bendrovės tinklalapyje, skrydžių paieškos sistemoje, galima matyti, jog nuo spalio 31-osios nutraukiama dar viena kryptis – šį sykį Oslą, Sandefjordo Torpo oro uostą. Norvegijos pietuose esantis oro uostas nuo Oslo nutolęs maždaug 110 kilometrų.

„Wizz Air“ ir toliau mažina skrydžių kiekį iš Vilniaus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Wizz Air“ ir toliau mažina skrydžių kiekį iš Vilniaus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aidas Pelenis

Oct 6, 2022, 1:54 PM

Vis dėlto toje pačioje sistemoje galime rasti, jog skrydžiai šia kryptimi bus atnaujinti po beveik septynių mėnesių pertraukos, 2023-ųjų metų kovo pabaigoje.

„Wizz Air“ skrydžius taip pat stabdys ir į Donkasterio oro uostą Priminsime, jog „Wizz Air“ jau atnaujino skrydžių kalendorių ir iš Vilniaus taip pat neskraidys į Donkasterio oro uostą. Bilietus į skrydžius dar galima įsigyti iki spalio pabaigos.

Skrydžių po spalio 31-osios iš šio oro uosto „Wizz Air“ nebevykdys. Dėl oro uosto bankroto savo skrydžius turės nutraukti ir kitos oro bendrovės. Priminsime, jog ši kryptis buvo atidaryta 2011-aisiais metais ir buvo gan populiari kryptis tarp emigrantų iš Lietuvos.

Pailgės kelionės iki kitų oro uostų Akivaizdu, jog keleiviams teks rinktis kitus oro uostus. „Wizz Air“ ir toliau skraidys į Stavangerį (beveik 440km iki Oslo), Olesiundą (560km iki Oslo) bei Bergeną (460km iki Oslo).

„Norwegian“ oro linijos iš Vilniaus skrydžius vykdo i Olesiundo, Gardermoen (55km iki Oslo), Bergeno oro uostus, taip pat bendrovės tinklalapyje galima užsakyti jungiamuosius skrydžius.

„Ryanair“ kasdien skraidina į pagrindinį Norvegijos oro uostą Gardemoen (vadinamą Oslo oro uostu).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.