Paskola per 5 minutes? Įmanoma!

Visiems mums pasitaiko netikėtų gyvenimo situacijų. Sugedo buitinė technika, automobilis reikalauja remonto, vitrinose pamatėte norimą pirkinį, o gal jaučiate, kad tikrai atėjo metas atostogoms, nors iki algos dar reikia palaukti? Tokiais atvejais turime kelias išeitis. Pirma, galite skolintis iš draugų ar artimųjų, tačiau ar tikrai norite su jais dalintis savo piniginiais reikalais? Antra, galite norimo pirkinio atsisakyti, tačiau šios išeities tikriausiai nenorime rinktis nei vienas. Ir trečia – turite galimybę pasiskolinti. Augant vartotojų poreikiams ir greičio svarbai, paskolą dabar galite gauti vos per 5 minutes! Kaip? Plačiau skaitykite straipsnyje.

Greitos paskolos. Ką reikia žinoti apie jų gavimą?
Greitos paskolos. Ką reikia žinoti apie jų gavimą?
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2022, 12:33 PM

Greitos paskolos. Ką reikia žinoti apie jų gavimą?

Greitis yra tas rodiklis, dėl kurio didžioji dauguma renkasi imti vartojimo paskolą. Kalbant paprastai, jei sugedo jūsų skalbimo mašina, o pakankamai lėšų naujos įsigijimui turėsite tik po poros mėnesių, greita paskola leis jums įsigyti naują skalbimo mašiną nors ir šiandien. Galite gauti paskolą internetu per 5 minutes. Atsižvelgiant į jūsų galimybes, galėsite pasirinkti norimą paskolos grąžinimo laikotarpį per kelis ar net keliasdešimt mėnesių.

Jei nusprendėte imti vartojimo paskolą, pirmiausia apsvarstykite, kokios pinigų sumos jums reikės. Geriausia būtų iš anksto sužinoti norimo pirkinio ar paslaugos kainą ir pasiimti tokią sumą, kuri ją padengtų.

Kreipiantis į kreditorius, svarbu įsivertinti, ar atitinkate būtinąsias sąlygas paskolai gauti. Dažniausiai jos yra tokios:

  • Esate Lietuvos Respublikos pilietis ir turite galiojantį asmens dokumentą (nesvarbu, ar tai būtų pasas, ar tapatybės kortelė);
  • Esate 18–65 metų amžiaus;
  • 4 mėnesius ar ilgiau oficialiai dirbate pagal darbo sutartį Lietuvoje;
  • Neturite pradelstų įsiskolinimų kitiems kreditoriams;
  • Jūsų turimų finansinių įsipareigojimų mėnesinės įmokos neviršija 40% per mėnesį gaunamų pajamų.

Atitinkate šiuos reikalavimus ir nusprendėte, kokiai sumai imsite paskolą bei kokį grąžinimo laikotarpį rinksitės? Metas sužinoti, kaip gauti greitą kreditą.

Kaip gauti paskolą per 5 minutes?

Paskolą galite gauti paprastai ir greitai. Paskolos paraišką galite užpildyti internetu, čia ir dabar, neišeinant į namų. Tam galite pasitelkti savo kompiuterį, telefoną arba kitą įrenginį. Paraiškos pildymo procesas atrodo taip:

  • Užsiregistruokite kreditoriaus svetainėje;
  • Pasirinkite norimą paskolos sumą ir grąžinimo terminą;
  • Užpildykite prašymą, kuriame nurodykite reikiamus asmeninius duomenis bei informaciją apie tai, kokia paskola jums yra reikalinga;
  • Po keliolikos minučių būsite informuotas, ar jums bus suteikta pageidaujama paskola internetu. Konkreti suteikiama suma priklauso ne tik nuo paraiškoje užpildyto poreikio, bet ir nuo asmeninių skolinimosi galimybių (kredito istorijos, gaunamų pajamų ir t.t.), kurias įvertina kreditorius. Jei visgi paskolos norimai sumai gauti negalėsite, kreditorius pateiks pasiūlymą dėl kitos pinigų sumos, kurią gali jums suteikti;
  • Vos kelios minutės ir jūsų sąskaitoje atsiras gauta paskola.

Jei norite gauti paskolą per 5 minutes paprastai ir patogiai, kreipkitės į „Bobutės paskola“. Čia suteikiamos paskolos kasdien nuo 7 val. iki 22 val., o užpildytų paraiškų duomenys išsaugomi visą parą.

Užpildę paraišką ir tinkamai suvedę visus duomenis, galite tikėtis gauti paskolą internetu per 5 minutes. Į „Bobutės paskola“ verta kreiptis tuomet, kai atsiranda netikėtų išlaidų – prireikia atnaujinti būstą, suremontuoti ar nusipirkti automobilį, pritrūksta lėšų sveikatos reikmėms, atostogoms, studijoms arba dideliems pirkiniams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.